İFSAK’ta kısa film belgeseli

Tarihler: 29 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 29 Temmuz 2009 Çarşamba 29 Haziran 2009 Saat:19.30

Yer: İFSAK

Nereden Alınır: www.ifsak.org

Telefon: 0212 292 42 01 / 0212 292 18 07

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 29, 2009 ~ Tem 29, 2009
İFSAK’ta kısa film belgeseli
İFSAK, 29 Haziran’da “Türkiye’de Kısa Filmin Tarihi” isimli bir belgesel film gösterimi düzenleyecek. Filmin yönetmenliğini Hilmi Etikan üstleniyor.

50. yılını kutlamaya hazırlanan İFSAK, 29 Haziran Pazartesi günü saat 19.30’da “Türkiye’de Kısa Filmin Tarihi” isimli bir belgesel film gösterimi düzenleyecek. İFSAK binasında gösterilecek filmin yönetmenliğini Hilmi Etikan, yönetmen yardımcılığını ise Yıldız Etikan üstleniyor.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü’nün katkılarıyla hazırlanan 2007 yapımı belgesel, Türkiye’de, 1967 yılından 2006 yılına kadar geçen sürede, gerçekleştirdiği kısa filmlerle sinemasal bir kimlik oluşturmuş ve süreklilik göstermiş yönetmenlerin tanıklığında bir döneme ışık tutuyor. Belgeselde, Artun Yeres, Ahmet Soner, Veysel Atayman, Hilmi Etikan, Nur Akalın, Nuri Bilge Ceylan, Belmin Söylemez, Ethem Özgüven, Yeşim Ustaoğlu, İlker Canikligil, Ahmet Sönmez, Alin Taşçıyan, Mehmet Açar, Belma Baş, Mustafa Altıoklar, Oktay Güzeloğlu, Ahmet Uluçay ve Tan Tolga Demirci tanıklıklarıyla yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT