II.Uluslararası Gastromasa

Tarihler: 10 Aralık 2016 Cumartesi ~ 10 Aralık 2016 Cumartesi 10 Aralık 2016 09:30

Yer: CVK Park Bosphorus Hotel- Istanbul

Ücret: - 200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2016 ~ Ara 10, 2016
2. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı 2016'yı sakın kaçırmayın!

"Sözen Organizasyon tarafından bu sene ikincisi düzenlenecek olan “Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı”, 10 Aralık 2016’da CVK Park Bosphorus Hotel’de, gastronomi sektörünün duayenlerini bir araya getiriyor. Türkiye’nin profesyonellere yönelik ilk gastronomi konferansı olan Gastromasa, 2015’teki ilk yılında yakaladığı ulusal ve uluslararası başarıyı 2016’da da sürdürmeyi hedefliyor. g2m ve Ülker Eksper ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan 2. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’na 600’den fazla sektör profesyonelinin katılması bekleniyor.

Gastromasa’da yıldızlar hikayelerini anlatıyor.

Bu seneki konsepti “Hikaye” olan konferansta dünyaca ünlü şefler ve yatırımcılar hikayelerini, tecrübelerini ve fark yaratan bakış açılarını bizlerle paylaşıyor. 2015’te The World’s 50 Best Restaurants tarafından “En iyi Pasta Şefi” seçilen Albert Adria; moleküler gastronominin önde gelen isimlerinden  Andoni Luis Aduriz;  dünyanın en önemli kadın şeflerinden Elena Arzak; The World’s 50 Best Restaurants listesinin 55. sırasında bulunan Nerua restoranın executive chef’i Josean Alija; Brezilya'nın en önemli steak şeflerinden Andre Lima de Luca;İtalyan mutfağının en önemli zincirlerinden Carluccio’s un kurucusu, şef, televizyon siması Antonio Carluccio; Fransa’nın önemli restoranlarından Regis& Jacques Marcon’un şeflerinden Regis Marcon; Dünyanın en prestijli ödüllerinden The World’s 50 Best Restaurants’ın Güney Doğu Asya temsilcisi Mason Florence; dünya arenasında yer alan, Michelin yıldızlı Türk şefler Serkan Güzelçoban ve Ali Gündoğmuş, Bangkok W Hotel’in The House on Sathorn restoranının executive chef’i Fatih Tutak ve Avusturalya’nın en popüler Türk restoranları Efendy ve Anason’un 
kurucusu ve şefi Somer Sivrioğlu konferansın konuşmacıları arasında yer alıyor.

Bambaşka hikayelerle bizlere kendi dünyalarının kapılarını açacak olan konuşmacılar; Türkiye’deki tüm sektör temsilcileri için benzersiz bir güne imza atmaya hazırlanıyor. 

Yerli ve yabancı şef ve yatırımcıları ortak bir platformda bir araya getirmek, Türkiye’de gastronominin gelişimini sağlamak, Türk mutfak kültürünü dünyaya tanıtmak, yabancı gastronomileri Türk gastronomisiyle buluşturarak bir sinerji yaratmak ve Türkiye’nin önemli turizm ve gastronomi destinasyonları arasında yer almasını sağlamak amacıyla yola çıkan Gastromasa’nın her sene büyüyerek ilerleyeceğine ve dünya gastronomi sektöründeki yerini üst sıralara taşıyacağına olan inancımız sonsuz. 40’tan fazla yakın firmanın katılımcı olarak yer alacağı Gastromasa’da bizi yalnız bırakmayan tüm katılımcı firmalara, sponsorlarımıza ve destekçilerimize teşekkür ediyoruz. 

Türk gastronomisinin gelişimine büyük katkı sağlayacağına inandığımız 2. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’nda görüşmek üzere."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT