İleri Seviye Okçuluk Eğitimi - Salı

Tarihler: 31 Aralık 2019 Salı ~ 31 Aralık 2019 Salı 31 Aralık 17:00 - 31 Aralık 19:00

Yer: Yaban Akademi

Ücret: - 360.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2019 ~ Ara 31, 2019
Yaban Akademi,Okçuluk eğitimleriyle profesyonel sporculuğa kadar ilerleyebileceğiniz her imkanı sunuyor.

Yaban Akademi "Okçuluk" eğitimlerimizde profesyonel sporculuğa kadar ilerleyebileceğiniz her imkanı sunuyoruz. Keyifle vakit geçirebileceğiniz bir hobi edinmeyi yada olimpiyatlarda yarışacak bir sporcu olmayı hedefleyebilirsiniz, hiç farketmez.

8 ders sonunda Temel Eğitimlerinizi tamamlayarak ileri eğitimlerimize kayıt olabilirsiniz. İleri eğitimlerimizde 2 seçenek sunuyoruz.

1. Hobi Grubu : Hobi olarak bu spora devam etmek isterseniz aylık üyelik sistemi ile haftada bir gün 2 saat derslerimize katılarak atış yapmaya devam edebilir ve seviyenizi yükseltebilirsiniz. Bu grubun ekipmanları tarafımızdan sağlanmaktadır.

2. Yarışmacı Grubu : Türkiye Okçuluk Federasyonu onaylı okçuluk lisansınız ile okçuluk yarışlarına katılabilirsiniz. Aylık üyelik sistemi ile haftada 2 gün kapalı ve açık okçuluk alanlarımızda antrenmanlarınıza devam edebilir yarışlar için teknik seviyenizi yükseltebilirsiniz. Yarışmacı grubuna üye olacakların kendi okçuluk ekipmanlarını edinmeleri gerekmektedir.

- Eğitim 4 haftalık paket halinde satılmaktadır.- Eğitim Perşembe günleri 17:00 - 19:00 ve 19:00 - 21:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.- Belirtilen fiyat 4 haftalık paket fiyatıdır.- Eğitime temel eğitimlerini tamamlamış sporcular katılabilirler.- Seçiminize göre kendi malzemeleriniz ya da tarafımızdan karşılanan malzemeler ile eğitime katılabilrsiniz.- Eğitimler Yaban Akademi Eğitim Merkezi'nde kapalı be açık okçuluk sahalarında yapılmaktadır.- Daha detaylı bilgi ve iletişim için ; 0212 351 96 96 ve 0533 150 88 85 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT