İlk Yardım Kursu

Tarihler: 02 Mayıs 2004 Pazar ~ 02 Mayıs 2004 Pazar Pazar günleri 12.00 - 20.00

Yer: Buklamania Outdoor Sports

Ücret: Toplam 2 hafta. 90 Milyon TL veya 6 taksit 120 Milyon TL

Nereden Alınır: Ayrıntılı Bilgi İçin: E-mail: bukla@bukla.com, www.bukla.com

Adres: İstiklal Cad. No:415/2 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 06 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2004 ~ May 2, 2004
TEMEL İLK YARDIM SEMİNERİ
İlk yardım eğitiminin amacı siz doğa severlerin sadece doğadayken olabilecek kazalara müdahale bilgisini sağlamak değil aynı zamanda hayatımızın her noktasında karşılaşabileceğimiz trafik kazaları, ev kazaları, doğal afetler gibi durumlarda da bilinç kazandırmaktır.
Bu amaçla ve etkin personel desteğiyle oluşturduğumuz Temel İlk Yardım Programı aslında her ferdin bilmesi gereken bir çok basit ama hayat kurtaran bilgi ile örülüdür. Şunu unutmamalıyız ki; meydana gelen yaralanmalardaki en büyük risk faktörü yanlış müdahalelerden kaynaklanmaktadır.
Temelde iyi niyete dayanan ancak risk faktörünü de arttıran bilinçsiz müdahaleler her yıl ülkemizde yüzlerce kişinin ölümüne ve kalıcı sakatlılarına sebep olmaktadır. Biz inanıyoruz ki bu programı bitiren katılımcılar her an herkesin başına gelebilecek olan kazalara karşı daha bilinçli olacaklar ve bu bilgiyi çevrelerindeki insanlarla paylaşmaya çalışacaklardır. Unutmayın bir gün yardım edilmesi gereken kişi sizde olabilirsiniz.
Dönemler: 18 ve 25 Ocak / 15 ve 22 Şubat / 29 Şubat ve 7 Mart / 14 ve 21 Mart / 28 Mart ve 04 Nisan / 11 ve 18 Nisan / 25 Nisan ve 02 Mayıs / 09 ve 16 Mayıs / 23 ve 30 Mayıs
Fiyata Dahil Olanlar: Kurs programı, Ders Notları, İlk Yardım Kiti, Dersler esnasında kullanılan ekipmanlar, Sertifika

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT