Işık Üniversitesi’nden e-MBA Programı

Tarihler: 29 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 30 Eylül 2009 Çarşamba

Yer: Işık Üniversitesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 29, 2009 ~ Eyl 30, 2009
Işık Üniversitesi’nden e-MBA Programı
Feyziye Mektepleri Vakfı`nın 124 yıllık köklü eğitim geleneğinin devamı olan FMV Işık Üniversitesi, dijital teknolojilerdeki hızlı gelişim ve değişime ayak uydurarak YÖK onaylı e-MBA programını uzaktan eğitim sektörünün lideri olan Element Eğitim Teknolojileri çözüm ortaklığında hayata geçiriyor. İnternet üzerinden e-Sınıflarda canlı olarak işlenen derslerle gerçekleştirilecek e-MBA programı küresel vizyon sahibi profesyoneller olarak yetişmek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanmak isteyenler için büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor.
FMV Işık Üniversitesi`nin Element Eğitim Teknolojileri çözüm ortaklığında gerçekleştireceği YÖK onaylı e-MBA programlarının duyurusu 28 Temmuz 2009 Salı günü Işık Üniversitesi’nde düzenlenen imza töreni ile gerçekleştirildi.

Ülkemizde eğitim teknolojileri alanında gerçekleştirdiği yatırımlar ve bu yatırımların işletimi konusundaki deneyimi ile dikkat çeken Element Eğitim Teknolojileri’nin çözüm ortaklığında 2009-2010 Akademik Yılı Güz Döneminde e-MBA (Tezsiz İşletme Yüksek Lisans) programını başlatacak olan FMV Işık Üniversitesi, öğrencilerine zaman ve mekandan bağımsız e-sınıflarda internet üzerinden canlı olarak verilen derslerle YÖK onaylı diploma sahibi yapacak. FMV Işık Üniversitesi’nin e-MBA programı ile Türk ve dünya şirketlerine liderlik edebilecek analitik ve yönetsel becerilere sahip profesyoneller yetiştirmek amaçlanıyor. 30.Eylül.2009 tarihine kadar devam edecek olan kayıtlara, 4 yıllık lisans derecesine sahip tüm MBA adayları, programın web sitesi www.isikemba.org ve http://emba.isikun.edu.tr üzerinden online olarak başvurabiliyor.

Düzenlenen imza töreninde Element Eğitim Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Eşkinat, “FMV Işık Üniversitesi ile de başlattığımız e-MBA programı; iş hayatının yoğun temposu içerisinde eğitimine devam etmek isteyen, güncel trendler hakkında bilgi sahibi olmanın önemine inanan ancak zaman ve mekan unsurları nedeni ile geleneksel eğitimden faydalanamayan bireylere büyük kolaylık sunuyor. Bu nedenle FMV Işık Üniversitesi ile gerçekleştirdiğimiz bu çözüm ortaklığı bizim için daha geniş kitlelere ulaşma anlamında çok önemli bir adım…” diye konuştu.
Öğrenciler, esnek eğitim modeline uygun olarak tasarlanmış ve 3 akademik yarıyılda tamamlanacak olan e-MBA programı sonunda, YÖK tarafından da onaylı İşletme Yüksek Lisansı (MBA) derecesini alma hakkına sahip oluyorlar. FMV Işık Üniversitesi`nin güçlü akademik kadrosunun vereceği derslere dikkat çeken Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Ekinci; “Üniversitemiz, kampusta sürdürülen geleneksel eğitimin yanısıra, yeni eğitim teknolojilerine girişi ifade eden e-öğretime başlamayı, çağın gereklerinden birisi olarak değerlendirmektedir. MBA ile başladığımız e-öğretim programlarımızı zenginleştirme çalışmalarımız devam etmektedir. Maslak Kampusu’muzda sürdürdüğümüz MBA programlarımızda, bazı dersleri A.B.D. üniversitelerinden internet üzerinden alarak uyguladığımız uzaktan eğitimi, bugün çözüm ortağımızla birlikte daha yüksek düzeyde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. E-eğitimi yaşam boyu eğitim amacı içinde kullanmak istiyoruz.” dedi.

Fark Yaratan E-Mba Programı
Element Eğitim Teknolojileri`nin çözüm ortaklığında geliştirilen e-MBA programı, alışageldik e- Öğrenim yöntemlerinden farklı olarak internet üzerinden e-sınıflarda canlı olarak gerçekleştirilen dersler ile tamamı seslendirilmiş ve grafik animasyonlarla güçlendirilmiş anlatım formatındaki asenkron derslerden oluşuyor. Bu yöntemle öğrencilerin konsantrasyon, anlama ve öğrenme oranları artarken, işlenen derslere de dönem sonuna kadar erişilebiliyorlar. e- MBA öğrencilerine sunulan hizmetler arasında 7 gün 24 saat kesintisiz Danışma Hattı ve mesai saatleri içerisinde ulaşılabilen Online Yardım Masası da yer alıyor. e- MBA programında öğrencilerin tüm sınav, test ve ödevlerini internet sitesi üzerinden alarak yalnızca final sınavlarına FMV Işık Üniversitesi Kampusu’nda girmeleri, sistemin en önemli niteliklerinden biri olarak öne çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT