isimanalizi.com ile İsminizin Kişiliğiniz Üzerindeki Etkisini Öğrenerek Kendinizi Yeniden Tanıyın!

Tarihler: 12 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 16 Mayıs 2008 Cuma

Yer: www.isimanalizi.com

Nereden Alınır: www.isimanalizi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2008 ~ May 16, 2008
isimanalizi.com ile İsminizin Kişiliğiniz Üzerindeki Etkisini Öğrenerek Kendinizi Yeniden Tanıyın!
Kendinizi, arkadaşlarınızı veya sevgilinizi daha iyi tanımak ve ilişkilerinizi yeniden yapılandırmak mı istiyorsunuz? www.isimanalizi.com sitesine girerek isim ve soy isminizden karakter analizi yaptırmanız yeterli…

Gerek iş yaşantısında gerekse insanların özel yaşantılarında yer alan, sosyal çevresini oluşturan kişilerin seçimi her geçen gün biraz daha zorlaşıyor. Sevgiliniz, eşiniz ya da beraber olmayı planladığınız kişiyle dengeli bir ilişki kurmak, onu yeterince tanıyabilmek, eviniz ya da yaşam merkezlerinizde huzur duyacağınız renkleri seçmek, arkadaşlarınızla, çocuklarınızla, kısacası tüm çevrenizle doğru iletişimi sağlamak ve hatta doğacak bebeğinize isim koymak için gerekli tüyoları almak artık www.isimanalizi.com ile mümkün hale geliyor.

Çevrenizin size karşı olan bakış açısını değiştirmek, kendinizde var olanı fark etmenizi sağlamak, ilişkilerinizi düzenlemek ve çevrenizle gerçek anlamda iletişim kurabilmenizi sağlamak www.isimanalizi.com’un amacını oluşturuyor.
Analizin altında yatan sır ise; her harfin bir rengi simgelediği ve renklerin de karakteristik özellikleri belirlediğidir. Buna göre; giyiminizde, evinizin ya da ofisinizin dekorunda kullanmanız gereken renkleri öğrenerek; kendinizi daha iyi hissetmeniz de mümkün hale geliyor. Evli kadınların kendi analizlerini yaptırırken; evlenmeden önceki soy isimlerini sisteme girmeleri doğru sonucu alabilmek için dikkat etmeleri gereken önemli noktayı oluşturuyor.

Gerçekliğinin uygulanan kişilerce %95 oranında olduğu belirtilen isimden karakter analizi, kredi kartından çekilen veya banka havalesi ile yatırılan 5 YTL ücret karşılığında www.isimanalizi.com sitesinde yapılıyor. Kredi kartından para çekme ve havale yapma işlemlerinin yüksek düzeyde güvenilir olması kullanıcıların herhangi bir güvenlik sorunu yaşamasını da engelliyor. isimanalizi.com ile kendinizi ve çevrenizi yeniden keşfedin!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT