İsmail Küçükkaya İle Kişisel Gelişi

Tarihler: 10 Nisan 2016 Pazar ~ 10 Nisan 2016 Pazar 10 Nisan 2016 10:30

Yer: Şişli Belediyesi Kent Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 76.00 TL - Öğrenci 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Halaskargazi Cad. No: 286 Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2016 ~ Nis 10, 2016
İsmail Küçükkaya ile Kişisel Gelişim Zirvesi, Yaşamartı kalitesiyle 10 Nisan'da Şişli Kent Kültür Merkezi'nde sizlerle buluşuyor.

"Hazırladığımız özel programda dolu dolu 7 saat eğitim ve 4 eğitim sertifikası sizlerle buluşuyor.

Türkiye'nin en iyileri "Yaşamartı Kişisel Gelişim Zirvesi" ile sizlerle. Konularında öncü profesyonel eğitmenler tarafından verilecek nitelikli eğitimler ile kendinize yatırım yaparken hem eğlenin hem de CV'nize artılar katın.

Eğlence ve eğitim anlayışının buluştuğu program için kontenjan dolmadan yerinizi ayırtmayı unutmayın."

Eğitimler
- İsmail Küçükkaya (Fox Tv Çalar Saat Sunucusu / Yazar)
*Etkili İletişim Ve Hitabet Sanatı

- Ozanser Uğurlu (Yar. Doç. Dr. / Psikolog / Yazar / Eğitmen)
* Hedef, Özgüven ve Stres Yönetimi, Pozitif Yaşam Becerileri ve Psikolojik Enerji Yönetimi

- Tunç Kılınç (Sıfır Kitabı Yazarı / TED Konuşmacısı)
* Hatalarla Bütünlüğü Yakalayabilmek! Bir Ömre Birden Çok Hayat Sığar Mı?

- Emre Güleçoğlu (Digitallica Kurucusu / Eğitmen)
* Steve Jobs Stili Sunum Teknikleri

Sertifikalar
* 4 Profesyonel Eğitim 4 Eğitim Sertifikası
* Sertifikalar İngilizce ve Türkçe olarak, eğitmen imzalı ve kişiye özel sertifika kodu ile hazırlanmaktadır.
* Sertifikalar isme özel "Yaşamartı" kalitesiyle soğuk damgalı, onaylı şekilde hazırlanmaktadır.
* Sertifikalar etkinlik günü çıkışta dağıtılacaktır.

Eğitim İçerikleri

Etkili İletişim ve Hitabet Sanat

- İsmail Küçükkaya (Fox Tv Çalar Saat Sunucusu / Yazar)
Etkili şekilde iletişim kurmak hem hayatınızı kolaylaştırır hem de hayatın akışını doğru yönde ilerletir. İletişimsizlik nedeniyle gündelik hayatta bile yaşadığımız sorunların üzerinde çok daha büyük çözümsüzlüklerle karşılaşabiliyoruz. Etkili iletişimin önemi sürekli büyümeye devam eden dijital çağda giderek artmaktadır. Doğru hitabet ve ifade şekilleri ile karşınızdaki kişiyi, toplulukları, iş veya sosyal çevrenizi etkilemeyi de başarabilirsiniz. Milyonların takip ettiği İsmail Küçükkaya' dan kendinizi etkili şekilde ifade etmenin, doğru anlatımın ve iletişim sanatının püf noktalarını öğreneneceksiniz.

Hatalarla Bütünlüğü Yakalayabilmek! Bir Ömre Birden Çok Hayat Sığar m?

- Tunç Kılınç (Sıfır Kitabı Yazarı / TED Konuşmacısı)

Hayatın senin için ayarladığı randevudan habersiz, "Bana bir şey olmaz" der ve hızla gidersin ya hani dünyanın dikine... Öyle gidiyorum işte!

Neyin peşindeyim, bilmiyorum! "Her nerede değilsem, orada mutlu olacakmışım gibi geliyor" diyen Baudelaire gibi, sıkıştığım yerde bunaldım ve artık olmadığım yeri mi merak ediyorum?

Peponi!

Burada, "hatalarıyla bütünlüğü yakalayabilen bir insan" olduğum duygusu hakim. Hayatıma dair ne varsa bilindiğini, anlaşıldığımı ve en önemlisi yargılanmadığımı hissediyorum. Bu, kendimle barışık olma halimin en zirve noktası.

Burada Einstein var; Steve Jobs, Benjamin Button, Andy Warhol var. Yetmez! Anne ve babasına "Sevmek yeter sandınız!" diyen büyüme sancıları içindeki genç var. V for Vendatta var, Fight Club var; Süveyda, Erhan, Bilge var. Ancak daha önemlisi sen varsın, ben varım, hepimiz varız. Hala yetmedi mi? O zaman sevgilin var, kardeşin var, annen baban var.

Gören gözlere, duyan kulaklara, dokunan tenlere...

Sıfır!

"Bir ömre birden çok hayat sığar" diyen hepimize.

Hedef, Özgüven ve Stres Yönetimi, Pozitif Yaşam Becerileri ve Psikolojik Enerji Yönetimi

Profesyonel ve Sosyal Hayatta Psikolojik Güçlenme

- Ozanser Uğurlu (Psikolog / Yazar / Yrd. Doç. Dr.)

Yaşam, pek çok farklı konuda büyüklü küçüklü hedefler için verdiğimiz uğraşlarla şekillenir. Dünyaya geldiğimiz andan itibaren hedeflerimize ulaşmak adına mücadele içerisine girer, kimi zaman bu hedefleri kendi irademizle seçer kimi zaman mecburcu olduğumuz hedeflerin peşine düşeriz. Bu süreçte potansiyelimizi gerçekleştirmek, yaşamla aramızdaki etkileşimi üst düzeyde yönetmek çoğumuz için imkansız gibi gözükür ve hayallerimizin ulaşılmaz olduğuna kendimizi ikna eder, elimizdekiyle yetinmenin en doğrusu olduğuna inanırız.

Oysa hayat denilen oyunda ipleri elimize almak, yaşamı şekillendirmek ve hayallerimize ulaşmak hiçte imkansız değil. “Psikolojik güçlenme” hedeflerimize ulaşmak adına sergilediğimiz yaşam performansını üst düzey bir seviyeye nasıl getirebileceğimizi anlatıyor. Hayatın ilk günlerinde ağzına kadar dolu olan yaşam enerjimizi nasıl kapalı kutulara hapsettiğimizi, o muhteşem enerjiyi nasıl serbest bırakacağımızı, yükselteceğimizi, yönlendireceğimizi, yöneteceğimizi ve gerektiğinde nasıl yenileyeceğimizi ve tüm bu süreçte psikolojik güçlenmeyi nasıl mümkün kılacağımızı uygulamalı örnekler ile anlatıyor.

“Psikolojik güçlenme” katılımcılarına eğitim sonunda hayatın gerçekleri arasında yollarını nasıl bulacaklarını ve etkin müdahale yöntemleri ile psikolojik gelişim için neler yapabileceklerini öğretmeyi amaçlamaktadır. Ve eğitimin ulaşmayı istediği nihai sonuç; katılımcıların daha mutlu, daha motive ve daha verimli bir hayat için yepyeni bir bakış açısı kazanmaları ve tutku, anlam ve doyumla yoğurulmuş bir hayata merhaba demeleridir.

Steve Jobs Stili Sunum Teknikleri

- Emre Güleçoğlu (Digitallica Kurucusu / Eğitmen)

Bu paylaşımda Steve Jobs'ın etkili bir sunum için kullandığı teknikleri öğrenecek, bunlara kendi sunumlarında nasıl yer verdiğinin örneklerini görecek, başvurduğu sunum hilelerini tek tek öğreneceksiniz. Unutmayın, dünyanın en iyi fikrine sahip olabilirsiniz ancak onu iyi sunamazsanız o fikrin hiçbir değeri yoktur.

- Kayıt başlangıç: 09:30- Eğitim saatleri: 10:30 - 18:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT