İspanyol Mutfağını Keşfedin

Tarihler: 25 Mart 2011 Cuma ~ 25 Mart 2011 Cuma

Yer: Cervantes Enstitüsü

Ücret: 150 TL

Nereden Alınır: Cervantes Enstitüsü

Adres: Tarlabaşi Bulvari Zambak Sok. No.33 Beyoğlu Yusufpaşa İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 65 36

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2011 ~ Mar 25, 2011

Dünyanın lider endüstriyel mutfak ekipmanları üreticilerinden Fagor Endüstriyel, Cervantes Enstitüsü işbirliğiyle “İspanyol Yemek Kursu” düzenliyor.

İspanya merkezli, dünya çapında profesyonel mutfak ekipmanları üreticisi Fagor Endüstriyel nefis ve zengin İspanyol mutfağına bir keşif yolculuğuna çıkarıyor. Şubat ayında kayıtları başlayan kurs, 25 Mart Cuma günü 11:00-14:00 saatleri arasında önde gelen İspanyol otel zinciri Barcelo Eresin Topkapı Oteli’nde düzenleniyor.

Cervantes Enstitüsü’nün, Türk kültürüne oldukça yakın olan İspanyol yemek kültürünü tanıtmak amacıyla Fagor Endüstriyel sponsorluğunda düzenlediği kursta, İspanya’dan bu kurs için gelecek şef Oier Biritxinaga Lauzirika tarafından zengin İspanyol mutfağının önde gelen lezzetleri tanıtılacak. Kurs katılımcıları, son derece renkli ve çeşitli tatları barındıran İspanyol mutfağının vazgeçilmezlerinden paella, tapas gibi birçok özel yemeği İspanyol aşçının önderliğinde, Fagor Endüstriyel ekipmanlarının kullanıldığı mutfakta öğrenecek ve tadacak.

Daha detaylı bilgi almak ve İspanyol lezzetlerini daha yakından tanımak istiyorsanız vakit kaybetmeden Cervantes Enstitüsü ile bağlantıya geçebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT