İstanbul Drama Yaz Okulu’nda Bilim, Sanat ve Spor Bir Arada

Tarihler: 20 Haziran 2011 Pazartesi ~ 26 Ağustos 2011 Cuma

Yer: İstanbul Drama Sanat Akademisi

Ücret: 560,00 TL + KDV

Nereden Alınır: İstanbul Drama Sanat Akademisi

Adres: Sipahioğlu Caddesi Aşkın Apt. No:12/5 Yeşilyurt - Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 662 02 36

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2011 ~ Ağu 26, 2011

İstanbul Drama Sanat Akademisi, yaz döneminde farklı yaş grupları için hazırladığı Yaz Okulu için kayıtlara başladı.

İstanbul Yeşilyurt’ta 8 yıllık deneyimiyle hizmet veren Netbil Eğitim Danışmanlık çatısı altında “Yaratıcı Drama” ve sanatın çeşitli dallarında eğitim vermek üzere açılan İstanbul Drama Sanat Akademisi, Haziran ve Ağustos ayları arasında beş farklı dönem için hazırladığı Yaz Okulu için kayıtlara başladı.

Eğlenerek Öğrenecekler

İstanbul Drama tarafından düzenlenen Yaz Okulu, 5–12 yaş arası çocuklar için 12 farklı etkinlik ile zengin bir program hazırladı. “Küçük Dahiler” icatlar atölyesi ve “Benim Gözümden Dünya” fotoğraf atölyesi ile bilimin eğlenceli dünyasında yolculuğa çıkacaklar. “Spielberg Kısa Film” atölyesi ile senaryo yazmayı öğrenecek, kısa metraj film çekerek yedinci sanatla tanışacaklar. “Kilden Oyuncaklarım” ve “Kukla” atölyelerinde el becerilerini geliştirecek, “Picasso Resim Atölyesi”nde ünlü tabloları yeniden renklendirecekler.

Ormanda yapacakları macera dolu yolculukta çeşitli yarışlarla hem takım olmayı ve grupla karar vermeyi öğrenecekler, hem de çok eğlenecekler. “Perküsyon” atölyesi ile enstrüman çalmaya başlayacak, “Pandomim” ve “Yaratıcı Drama” atölyelerinde sözlü sözsüz iletişim kurmayı öğrenecekler ve özgüvenleri, toplum önünde konuşma becerileri, estetik ve sanat hazları gelişecek.

Havuz Keyfi Gibisi Yok

Her sabah güne başlarken, tecrübeli antrenörler eşliğinde yüzme derslerinin yanı sıra yapılacak havuz oyunları ile çocuklar yazın keyfini doyasıya çıkaracaklar.

Beş Dönem İçin Kayıt Seçeneği

İstanbul Drama Yaz Okulu farklı tarihlerde beş dönem olarak öğrenci kayıtlarını almaya başladı. 20 Haziran – 1 Temmuz, 1 Temmuz–15 Temmuz, 19 Temmuz–29 Temmuz, 1 Ağustos– 12 Ağustos ve 15 Ağustos– 26 Ağustos olmak üzere ikişer haftalık dönemler halinde program hazırlandı.

İstanbul Drama Sanat Akademisi Yaz Okulu kayıt fiyatlarını ise, hafta içi beş tam gün olmak kaydıyla iki haftadan oluşan bir dönem için 560 TL + KDV olarak belirledi. Yaz Okulu için servis imkânı da bulunmakta.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT