İstanbulda Kış Fotoğraf Atölyesi

Tarihler: 08 Ocak 2005 Cumartesi ~ 20 Ocak 2005 Perşembe 5 hafta, Salı günleri Saat 19:00-21:00

Yer: Fototrek Fotoğraf Merkezi

Nereden Alınır: Fototrek Fotoğraf Merkezi, www.fototrek.com

Adres: Meşrutiyet Caddesi Ravanda İş Merkezi No: 85 Kat:1-2 Daire:1-3 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 90 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 8, 2005 ~ Oca 20, 2005
İSTANBUL’DA KIŞ” FOTOGRAF ATÖLYESİ
Her mevsimin birbirinden güzel olduğu bu şehrin kışları da fotograf severleri yoldan çıkartır. Aniden başlayan yağmurların arkasından açan güneşiyle, sessiz ama çok derinlerden yağan ve İstanbul’u beyazla donatan karıyla, fırtınası ve soğuyla kışın kendi görselliğini yarattığı bir şehirdir burası. Bir fotograf makinesi sizin bu güzel kışı sonsuzlaştırmanız için yeterlidir ...
Gözü gönlü açık olan fotograf severlere duyurulur ...
Yıl boyunca değişik konu ve seviyelerde düzenlediği eğitim programlarıyla çalışmalarını sürdüren FOTOTREK FOTOGRAF MERKEZİ’nin FOTOĞRAF VAKFI işbirliği ile, temel fotograf bilgisine sahip fotograf tutkunlarına yönelik düzenlediği “FOTOGRAF ATÖLYELERİ” kapsamındaki “İSTANBUL’DA KIŞ” Fotograf Atölyesi 11 Ocak Salı günü başlıyor.
Danışmanlığını Altan BAL ve Cenk GENÇDİŞ’in yapacağı “İSTANBUL’DA KIŞ“ Fotograf Atölyesi’nde katılımcılar 11 Ocak Salı günü FOTOTREK FOTOGRAF MERKEZİ’nde bir araya gelecekler. Bu ilk toplantıda konu seçimi, fotografın anlatım gücü ve fotografça anlatım, konulara fotografik bakış açısı ile yaklaşım, fotograf çekme pratiği konularını içeren bir sunum yapılacak. Ayrıca katılımcılara belirlenen program dahilinde ilk ödevleri verilecek.
Salı günleri 19:00 – 21:00 saatleri arasında yapılacak olan 5 haftalık atölye çalışmasında katılımcılar kış mevsiminin ve İstanbul’un güzelliklerini aynı kadrajda birleştirecekler. Belirlenen konu doğrultusunda verilen 3 çekim ödevi ve değerlendirme toplantılarından sonra katılımcılar tekrar FOTOTREK FOTOGRAF MERKEZİ`nde bir araya gelecekler. Fotograf okuma, fotografın teknik değerlendirmesi başlıklı teorik ders işlenecek. Daha sonra katılımcılar, danışman eşliğinde fotograf seçimi yapacaklar.
Atölye çalışması sonucu her katılımcının seçilen 3 (üç) fotografı FOTOTREK Web Sitesinde (isim ve tarih kullanılarak) yayınlanacak, ayrıca katılımcılar ortak dia gösterisi veya sergi hazırlayabilecekler. FOTOTREK FOTOGRAF MERKEZİ, Etkinlik Salonu’nu katılımcıların sunumları için hazırlayacaktır.
Katılım on beş kişi ile sınırlıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT