İstanbullu Nasıl Olunur?

Tarihler: 14 Mart 2012 Çarşamba ~ 04 Nisan 2012 Çarşamba 18:00 - 21:00

Yer: Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü

Ücret: 1480 TL + KDV (%8)

Adres: Kadir Has Caddesi Cibali Eminönü İstanbul

Telefon: 0212 533 65 32

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 14, 2012 ~ Nis 4, 2012

Bu sorunun cevabı Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi bünyesinde hayata geçirilen “İstanbullu Olmak” sertifika programında... Program, İstanbul’un 2000 yıllık geçmişini ve bugününü tarihsel, sosyal ve kültürel boyutlarıyla ele alarak “İstanbul ehli” kentliler yaratmayı amaçlıyor. 14 Mart’ta başlayacak program İstanbul’u seven ve gerçek birer İstanbullu olmak isteyen herkese açık.

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi tarafından başlatılan “İstanbullu Olmak” sertifika programı, dünyanın tarihi metropollerinden biri olan İstanbul’un 2000 yıllık gelişimini, şehircilik, mimari, kültürel ve sosyal hayat gibi pek çok yönleriyle ele la alarak, “İstanbul medeniyetini” gözler önüne sermek ve İstanbul uzmanı katılımcılar yetiştirmek amacıyla tasarlandı.

8 hafta sürecek program kapsamında bir metropol, bir müze-kent, bir dünya kenti, kıtalararası bir geçiş merkezi ve bir Akdeniz medeniyeti olarak İstanbul farklı yüzleriyle tanıtılacak. Bizans, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemi İstanbul’unun siyasi, ekonomik ve kültürel tarihiyle anlatılacağı programda Boğaziçi kültürü de ele alınacak. Program zengin içeriğiyle İstanbul kent kültürünü ve yakın tarihini öğrenmek isteyenlere farklı bir bakış açısı sunacak.

14 Mart’ta Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde başlayacak eğitim programı 14 Mart – 4 Mayıs 2012 tarihleri arasında her hafta Çarşamba ve Cuma günleri saat 18:00 – 21:00 arası yapılacak.

Programla hakkında detaylı bilgi için: http:// khas-yasam.khas.edu.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT