İtalya mutfağı denince akla gelen ilk lezzetlerden olan risottoyu bir de Eataly şeflerinden öğrenmek ister misiniz? "Pirincin dünya mutfağında yükselişini ve unutulmaz bir lezzet şölenine dönüşmesini bu workshop'ta deneyimliyoruz. Değişime şahit olmanın ve bunu kendi mutfaklarınızda uygulamanın tam vakti diyorsanız şefler sizleri bekliyor. Hadi durmayın, sizde katılın."
Risotti classici – Klasikler Brodo di Verdure / Sebze Suyu Risotto Yapım Teknikleri
Risotto alla Milanese / Safranlı Risotto Risotto con i Porcini / Porcini Mantarlı Risotto
*Tatlı ikramdır.
Saat: 19:00 – 22:00
- Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.- 17 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır. 17 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.- İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Eataly Mutfak Atölyesi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Biletler tek kişiliktir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.