İyi Cüceler ve Devler İçin Zafer Bayramı Etkinliği

Tarihler: 30 Ağustos 2012 Perşembe ~ 30 Ağustos 2012 Perşembe

Yer: Dedio Yaratıcı Eller Atölyesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 30, 2012 ~ Ağu 30, 2012

İyi Cüceler Kitabevi, 3-12 yaş grubu çocukların ve ailelerin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı birlikte kutlayabilecekleri unutulmaz bir etkinlik düzenliyor…

İyi Cüceler Kitabevi, bu sene 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı keyifli bir atölye etkinliği ile kutlamaya hazırlanıyor. 3-12 yaş grubu çocukların ve ailelerinin birlikte katılabilecekleri atölye çalışmasında çocukların ve ailelerinin bu önemli günü unutamayacakları şekilde yaşamaları hedefleniyor.

Atölye çalışmasında, drama yöntemi kullanılarak çocukların algılayabilecekleri bir anlatım ile “Kurtuluş Savaşı’nın ve bağımsızlığın anlamı” oyun eşliğinde bir etkinlikle canlandırılacak. Devamında da, İyi Cüceler’in(Çocukların) ve Devlerin (Anne-Baba-Diğer Yetişkin) ellerinden bu etkinlik sonrası dahi hiç düşürmeyecekleri ahşaptan yap-boz Türkiye Haritaları’nın zımparalanıp boyayacakları bir atölye çalışması gerçekleştirilecek.

Söz konusu çalışma, DEDİO Yaratıcı Eller Atölyesi tarafından İyi Cüceler Kitabevi için geliştirilip özel olarak uygulanacaktır.

Zaferi ve bağımsızlığı önemseyen, yeniden hatırlamak ve yaşatmak isteyen tüm İyi cüceleri ve Devleri İyi Cüceler Kitabevi’ne bekliyoruz.

Ücret:20 TL
Yaş Grubu: 3-6 (Aile ile)
7-12 (Kendi Başına/Dilerse Aile ile)

Süre: Etkinlik yaklaşık 1 saat 15 dk ile 1 saat 30 dk arası sürmektedir.
11:00-12:30
16:00-17:30

Bilgi ve rezervasyon için 0216 385 91 11 ve info@iyicuceler.com

İyi Cüceler Kitabevi Hakkında

İyi Cüceler Kitabevi 0-14 yaş grubu çocuklara ve çocuklarıyla hayal kurmayı seven büyüklere yönelik bir kitapçıdır. 2009 yılından bu yana faaliyet gösteren İyi Cüceler'de özenle seçilmiş çocuk kitaplarının yanı sıra nitelikli ve çevre dostu oyuncaklar ve gelişime yönelik oyunlar bulunmakta, ayrıca hem okumayı hem de farklı becerileri geliştirici atölyeler düzenlenmektedir.

DEDiO Aile ve Çocuk Sanat Etkinlikleri ve Atölye Çalışmaları Hakkında

DEDiO, yaklaşık 10 yıl önce başlamış olduğu etkinlik/atölye çalışmalarını çeşitli alanlarda çocuklarla ve içindeki çocuğu yaşatanlarla birlikte yapıyor. Özellikle, çocukların yaratıcılıklarını destekleyerek, onların küçük yaşta severek üretmelerini desteklemek için etkinlikleri bir araç olarak kullanıyor. Deniz-Didem Doğruöz çifti yıllardır yürüttüğü atölye çalışmaları sırasında çocukların küçük yaşta üretmeyi sevebilmeleri için oyuncaklarını kendilerinin yapabilmelerinin ne kadar önemli olduğunu görmüşler. Düzenledikleri etkinlikler; çocukların anne ve babaları ile birlikte üretmelerine fırsat veriyor. Çocuklar etkinlik boyunca çalışmaları yaparken akranları ve aileleri ile birlikte çalışıyor ve karşılıklı olarak keyif alıyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT