Jose Martinez Sports International Üyeleri ile Buluşuyor

Tarihler: 04 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 06 Mayıs 2009 Çarşamba 02-06 Mayıs 2009

Yer: Sport International

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2009 ~ May 6, 2009
AEROBIC VE LATIN DANSLARI MASTER EĞİTMENİ “JOSE MARTINEZ” SPORTS INTERNATIONAL ÜYELERİ İLE BULUŞUYOR!
02-06 Mayıs 2009 tarihleri arasında İstanbul, Ankara ve İzmir’deki 5 kulüpte düzenlenecek olan, dünyaca ünlü Aerobic ve Latin dansları master eğitmeni JOSE MARTINEZ eşliğindeki Aerobic masterclass programı ile Sports International bir yeniliğe daha imza atmış oluyor.

IFAA Academy Lisanslı Eğitmeni ve Concept Reggae Dans yaratıcısı, Küba ve Dominik Cumhuriyeti dansçısı ve baleti MARTINEZ’in muhteşem figürleri ile Sports International üyeleri eğlenceli ve öğretici saatler geçirecekler.

Salsa ve Merenge profesyonel dansçısı Jose Martinez eşliğinde gerçekleştirilecek etkinlik ile, spor yapma alışkanlığının ruh bütünlüğü ile birleştirilmesi, üyelerin birlikte keyifli anlar geçirmesi sağlanmış olacaktır.

Sport International bünyesinde farklı birçok projeler kapsamında gerçekleştirilen ve üyelerin beğeni ile katıldığı aktiviteler ile gelişime açık aerobic dünyası için her zaman daha iyisi hedeflenmektedir.

1994 yılından bugüne, dünya standartlarındaki 5 tesiste 25.000’den fazla üyeye sağlıklı ve keyifli spor yapma olanakları sunan Sports International, yıl içerisinde gerçekleştirdiği sürekli aktiviteleri ile üyelerine özel hizmetler sunuyor.

www.sportsinternational.com.tr


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT