Kariyer Yolculuğumda Oyun Alanım

Tarihler: 28 Nisan 2016 Perşembe ~ 28 Nisan 2016 Perşembe 28 Nisan 2016 20:00

Yer: Yaşam Atölyesi - Levent Loft

Ücret: - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2016 ~ Nis 28, 2016
Kariyer Yolculuğumda Oyun Alanım  atölye çalışması ile Kişisel Dönüşüm Danışmanı/Ekonomist Canan Mater 28 Nisan Perşembe akşamı saat 20:00'de Yaşam Atölyesi'nde yer alacaktır.

Duygularınıza iş hayatında da güveniyor musunuz?
Duygularımız bizi iş hayatımızda da yönlendirebilir mi? 
Kendimizi iyi hissedeceğimiz bir oyun alanı bulabilir miyiz? Haydi keşfe çıkalım!

Sıradışı başlıklarla hayatından taşıdığı yöneticilik birikimini danışmanlık yetkinlikleriyle birleştirecek ve bakış açımızda değişiklikler yaratmamızı sorguladığı iş hayatı dinamiklerinin açmazlarını, çözüm önerileriyle birlikte uygulama çalışmaları üzerinden çalışan Mater, profesyonel iş sağlayan soruları gündeme getirecektir.

Canan Mater Kimdir?

1967 yılında Ankara’da doğdu, Eğitim Hayatını İzmir de sürdürüp, Dokuz Eylül Üniversitesi İİBF İktisat Bölümünden mezun oldu. Çeşitli sektörlerde Dış Ticaret Yöneticisi olarak çalıştı.Çalışma hayatı süresince yurt dışı ve yurt içinde çeşitli eğitimler aldı. Emeklilik döneminde ne yapmak istediği sorgulamaları ile , hayatın da değişik bir yön çizmek  ve tecrübelerini paylaşmak ve ben yapabiliyorsam sizde yapabilirsiniz düşüncesiyle insanların hayatına dokunma isteği  ile 2013 yılında ICF onaylı Koçluk Sertifikamı FA Coach Acedemy den aldı. Daha sonra da Yaşam Atölyesi ve Kadir Has Üniversitesi’nden Kişisel Dönüşüm Danışmanlık ve Eğitmenlik eğitimimi tamamladı. 2015 Aralık ayında 26 yıllık Profesyonel çalışma hayatına  son vererek emekli oldu. Özellikle Çalışma hayatı içersinde yaşanılan sıkışmışlıklar, kariyer ve gelecek endişeleri, sevdiğin işi yaparsan hayat nasıl olur konularında çalışma ve araştırmalar yapmakta olup Kariyer yolculuğunda Oyun Alanım başlığı ile Eğitim vermektedir.  Ayrıca Kariyer Danışmanlığı, Dış Ticaret Danışmanlığı ve Koçluk  yapmaktadır.

Katılım max 25 kişi ile sınırlıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT