Kayra Akademi Eğitimlerine Başladı

Tarihler: 28 Nisan 2008 Pazartesi ~ 30 Nisan 2008 Çarşamba

Yer: Kayra Akademi

Nereden Alınır: www.kayraakademi.com

Adres: Sıraselviler Cad. Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2008 ~ Nis 30, 2008
KAYRA AKADEMİ EĞİTİMLERİNE BAŞLADI
Türkiye`nin ilk şarap akademisi Kayra Akademi, Taksim Sıraselviler’deki binasında sertifikalı eğitim ve tadımlarına başladı...
İşte Kayra Akademi aktivite programından kısa notlar...
Şarap 101 eğitimlerimiz cumartesi günleri başladı. 4 hafta sürecek olan bu eğitim sınıfımızda konuklarımız, şarap stilleri, yemek-şarap uyumu, terroir ve şarap üretimine dair her türlü bilgiyi alacaklar.
Londra merkezli ve dünyanın saygın şarap eğitim kurumlarından WSET, uluslar arası geçerliliği olan “Intermediate Certificate” kurs ve sınavı için 7-10 Nisan tarihleri arasında akademimizdeydi. Şarap severler ve sektör çalışanlarının katılımı ile gerçekleşen bu kursta, dünya üzümleri, üzümlerin yetiştiği bölgelere göre gösterdiği değişimlerin şaraba yansıması, etiket ve ağır alkollü içkiler hakkında detaylı bilgi verildi ve bu süre içerisinde 4 ağır alkollü içki ile birlikte 44 dünya şarabı tadıldı. Bu şaraplar arasında dünyaca ünlü 1999 Gevrey Chambertin, 2004 Chateau Figeac Premier Grand Cru, 2006 Louis Bernard Chateauneuf du Pape, 2000 Tokai Aszu, 2006 Chablis Premier Cru , 1998 Chateau Suduirat Sauternes ve Veuve Clicquot Ponsardin Brut Champagne gibi ürünlerde bulunuyordu.

Ve Nisan ayında yapacağımız diğer tadımlardan bazıları...
15 Nisan Salı akşamı “Şarapla Tanışma” seminerimize bekliyoruz. 2 saat sürecek bu seminerimizde, şarap dünyasının kapılarını birlikte aralayacak ve sizi bu gizemli ve zengin dünyayla tanıştıracağız.
17 Nisan’da şarap kitapları yazarı Şeyla Ergenekon yönetiminde 2005 Öküzgözü/Boğazkere şaraplarının kör tadımını birlikte gerçekleştireceğiz. Katılım ücreti 50 YTL olan bu etkinlikte, 7 farklı firmanın ürettiği 2005 Öküzgözü/Boğazkere şaraplarını birlikte tadacağız ve notlandıracağız.
Dünyanın en iyi ilk üç restaurantı arasında yer alan Londra’daki ünlü Fat Duck’ın Türk somelyesi İsa Bal’ı 27-29 Nisan tarihleri arasında akademimizde ağırlamaya hazırlanıyoruz. Birlikte yapacağımız çalışmalarla ilgili bilgiler kısa süre içerisinde web sayfamızda da yer alacak.
Şarap turizmi ile ilgili turlarımızdan ilki Toskana’ya, şimdiden sınırlı sayıda yer kalan bu keyifli turun detayları için internet sitemizi ziyaret edin...
Diğer aktivitelerimiz ve detayları www.kayraakademi.com adresinde.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT