KidzMondo Yaz Kampı

Tarihler: 03 Ağustos 2015 Pazartesi ~ 24 Ağustos 2015 Pazartesi 03 Ağustos 2015 10:00 - 24 Ağustos 2015 10:00

Yer: KidzMondo Trump İstanbul

Ücret: ayat Kurtaran Meslekler Eğitimi - 300.00 TL Medya Eğitimi - 300.00 TL Güzel Sanatlar Eğitimi - 300.00 TL Performans Sanatları Eğitimi - 300.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2015 ~ Ağu 24, 2015

Eğlence - öğrence konseptinden yola çıkılarak tasarlanan Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo, 7-11 yaş arası çocuklar için yaz tatilinde unutulmayacak bir fırsat sunuyor.

Bu yaz ileride seçebileceğiniz mesleği keşfetmek ve bunu eğlence ile birleştirmek istiyorsanız profesyoneller tarafından hazırlanan 4 uzmanlık alanından birinde yerinizi ayırın. Eğlence öğrence şehri KidzMondo’da gönlünüzden geçen mesleği hem öğrenecek hem uygulayacak hem de eğitiminizi birbirinden renkli oyunlarla eğlenerek süsleyeceksiniz.

Uzmanlık Eğitimi dışında kalan zamanlarınızda yeni arkadaşlıklar kurup KidzMondo İstanbul aktivitelerinde sınırsız eğlenceye doyacaksınız. Ayrıca sadece sizin için hazırlanan özel aktivitelerle kendinizi ayrıcalıklı hissedeceksiniz. Kamp boyunca size ortalama 150 kişilik KidzMondo İstanbul ekibi eşlik edecek.

* Eğitmenler uzun görüşmeler sonunda özenle seçilmiş ve Davranış Bilimleri Enstitüsü tarafından özel eğitimlerden geçmiştir.

Uzmanlık Alanlarını keşfedin ve kayıt yaptırın!

Hayat Kurtaran Meslekler Eğitimi
Medya Eğitimi
Güzel Sanatlar Eğitimi
Performans Sanatları Eğitimi

Hayat Kurtaran Meslekler Eğitimi

KidzMondo’da Hayat Kurtaran Meslekler Eğitimi’ne katılan kampçılar 5 gün boyunca 10 saatlik programda özel eğitim alacaklar. Kampçılar mesleki oyunlar oynayacak, ilk yardımdan arama kurtarmaya kadar hazırlanan içerikleri öğrenecekler. Diğer zamanlarda ise trafik, güvenlik kuralları ve astronomi bilimi ve uzay hakkında mesleki aktiviteler gerçekleştirecekler. İlk gün ve son gün gerçekleştirecekleri sağlık, güvenlik, itfaiye koordinasyonlu aktivitelerle kendi gelişimlerini görme olanağı yaşayacaklar.

Sağlık ve İlk Yardım
İlkyardım ve Acil Durum
Vücudumuz Tanıyalım ve Ameliyat

İtfaiye Arama Kurtarma ve Güvenlik
Kedi Kurtarma aktivitesi
Yangın anında yapılacaklar
Arama Kurtarma ve yangın anında güvenlik
Trafik kuralları

Astronomi ve Uzay Mekiği
Uzayda Güvenli Araştırma
Zamana Karşı Yarışma
Belli Bir Görevi Tamamlama

Medya Eğitimi

Çocukların dünyası KidzMondo’da Medya Eğitimi Yaz Kampı Programı'na katılan ziyaretçiler, medya alanında profesyonellerle çalışırlar. Eğitime katılan Kidizenler, kitle iletişim araçları hakkındaki bilgilerini derinleştirirken aynı zamanda hızla gelişen teknolojiyi kullanarak insanlar arasındaki bilgi alışverişini sağlamanın önemini deneyimlemiş olurlar.

Eğitim İçeriği:

- Eğitimin ilk aşamasında Radyo–Televizyon ve Gazetecilik alanlarında temel kavram ve uygulamalarının geçmişten günümüze önemi üzerinde durulur.

- Kidizenler; gazetede röportaj yapma tekniklerini,  5N 1K kavramını, radyoda DJ-Anlatan ve radyo tiyatrosu özelliklerini, TV’de habercilik ve canlı program sunumu, görüntünün, sesin ve yazının temel ilkelerini ve estetiğini öğrenirler.

- Bu program sonunda kritik yapabilme, yaratıcı ve bağımsız düşünebilme yetenekleri kazanan Kidizenler, aynı zamanda sanatsal bakış açısı geliştirmiş olur.

Güzel Sanatlar Eğitimi

Çocukların dünyası KidzMondo’da Güzel Sanatlar Eğitimi Yaz Kampı Programı'na katılan ziyaretçiler, plastik sanatlar alanında profesyonellerle çalışırlar. Eğitime katılan Kidizenler, estetik algılılarını derinleştirirken aynı zamanda sanatsal ifade olanakları sayesinde bireysel gelişimlerinde önemli birer adım atmış olurlar.

Eğitim İçeriği:

- Eğitimin ilk aşamasında teorik olarak sanat eğitimi, tarihsel süreci ve bu sürecin medeniyetler üzerindeki etkisi aktarılır. Sanatın tarihsel ve güncel vurgusu sayesinde dünyanın sanatla değiştirilebilir bir yer olduğu fikri önem kazanır.

- Temel çizim bilgileri, heykel sanatının özellikleri, karakalem ve suluboya çizim teknikleri, önemli sanatçıların eserleri üzerinden uygulamalı olarak incelenir.

- Kidizenler, hayal dünyalarını plastik sanatlar aracılığıyla özgürce ifade ederken, aynı zamanda becerilerini doğru alana yönlendirme olanağı elde etmiş olacaklar.

Performans Sanatları Eğitimi

Çocukların Dünyası KidzMondo’da Performans Sanatları Yaz Kampı Programı'na katılan ziyaretçiler, sahne ve gösteri sanatları konusunda yetkin profesyonellerle çalışırlar. Estetik algılarını geliştirmekle birlikte kendi yaratıcılıklarını ve ifade güçlerini deneyimleyerek, keşfetme olanağı bulurlar. Bir oyuncunun zihinsel ve fiziksel olarak nasıl hazırlandığını öğrenecekler.

Eğitim İçeriği:

- Eğitim süresince çocuklar sahneyi tanımayı, sahnede beden dillerini kullanmayı ve bir tiyatro metninden yola çıkarak bir karakter yaratmayı öğreneceklerdir.

- Temel oyunculuk eğitimi kapsamında jest-mimik kullanımı, diksiyon, konsantrasyon farkındalık, ses ve beden kontrolü, hafıza egzersizleri gibi bir oyuncuda bulunması gereken zihinsel ve fiziksel temel özellikler üzerine nitelikli çalışmalar yapılacaktır.

- Performans sanatlarının önemli unsurlarından olan dans ve ritim eğitimi ile duyguların fiziksel ifade olanakları araştırılarak; doğaçlamalarla sosyal becerileri ve özgüvenleri olumlu yönde geliştirecektir.

- Önerilen yaş aralığı 7-11'dir.
- Çocuklar isterlerse kapanış saatine kadar parkta kalıp diğer aktivitelere dekatılabilirler
- Her seanstan yarım saat önce Trump Alışveriş Merkezi ana girişinde biletinizi göstererek KidzMondo girişe gelebilirsiniz.
- Okul ve grup satışları için 0 212 348 10 00 no'lu telefondan bilgi alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT