Koç Üniversitesi ELC For Kids Kış Programı Başlıyor

Koç Üniversitesi ELC For Kids Kış Programı Başlıyor

Tarihler: 25 Ocak 2016 Pazartesi ~ 05 Şubat 2016 Cuma

Yer: Koç Üniversitesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2016 ~ Şub 5, 2016

Koç Üniversitesi English Language Center For Kids (ELC for Kids) tarafından organize edilen “Kış Program”ı başlıyor. Katılımcıların aktivite ve atölye çalışmalarında eğlenerek aktif İngilizce konuşma ve dinleme becerilerini geliştirmeyi hedefleyen Koç Üniversitesi ELC For Kids Kış Programı üniversitenin Rumelifeneri Kampüsü’nde gerçekleşecek. 25 Ocak- 5 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek programda çocuklar bir yandan eğlenceli aktivitelere katılırken bir yandan da İngilizce pratiği yapacak.

Çocukların kış ve yaz dönemlerinde tatillerini eğlenceli ve verimli bir şekilde geçirmelerini amaçlayan Koç Üniversitesi English Language Center For Kids “Kış Programı” hazırlıklarını tamamladı. 4-11 yaş arası katılımcıların iki hafta boyunca çeşitli aktiviteler süresince İngilizce pratiği yaptığı program, 25 Ocak – 05 Şubat tarihlerinde saat 09:00 ile 15:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Kış programında katılımcılar drama atölyesinde teatral yeteneklerini geliştirirken mutfak atölyesinde yemek yapmanın püf noktalarını öğrenecekler. Sanat atölyesinde farklı sanat dallarında deneyim kazanırken, coding atölyesinde bilgisayarda kod yazmayı deneyimleyecekler. Kışın en keyifli etkinliği buz pateni ise yine programın vazgeçilmez eğlencelerinden biri olacak. Koç Üniversitesi ELC For Kids Kış Programı aktiviteleri ve atölyelerinin tamamı üniversitenin Rumelifeneri Kampüsü’nde düzenlenecek.

Bu yıl ilk defa teknoloji kampı düzenleniyor

Koç Üniversitesi ELC For Kids yarıyıl programlarına bu yıl “teknoloji kampı”nı da ekledi. Koç Üniversitesi Teknoloji Kampı 25 – 29 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek.

Daha fazla bilgi ve başvuruda bulunmak için kocelckids@ku.edu.tr sitesi ziyaret edilebilir.

sömestr2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT