"Program katılımcıları, Michelin yıldızlı restoranlarda ve 5 yıldızlı otellerde çalışmış eğitmen şeflerimizden, Fransız Klasiklerinden Brioche (Briyoş) ve de Croissant (Kruvasan) yapımının inceliklerini öğrenip, profesyonel teknikleri öğrenme ve deneyimleme fırsatı bulacaklar."
Ders içerikleri •Brioche (Briyoş) •Croissant (Kruvasan)
Ücrete dahil hizmetler: Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.
Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.
18 Mart 2017, Cumartesi 10:30 – 17:00
Kurslar maksimum 16 kişiliktir.
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.