Kurumsal Hayatta Nasıl

Tarihler: 07 Mart 2017 Salı ~ 07 Mart 2017 Salı 07 Mart 2017 18:30

Yer: Habita Coworking

Ücret: Erken Kayıt - 99.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2017 ~ Mar 7, 2017
“Mindful Academy Hayat Dersleri” “Kurumsal hayatta nasıl hayatta kalınır” ile 7 Mart’ta Habita’da başlıyor.

Hayat Dersleri Programı Hakkında
"Kafamızda pek çok bilgi var. Bunların (özellikle de hayat hakkında olanların) pek azını okulda öğrendik. Doğruluğundan %100 emin olmadığımız bu bilgilerle, okul sonrası hayatımıza yön verecek ilişkiler, beslenme, ebeveynlik, sağlık, spor gibi onlarca konuda seçimler yaptık. Şans eseri bazen doğru bazen ise yanlış seçimlerimiz oldu. Mindful Academy "Hayat Dersleri" işte bu seçimlerde bizi daha başarılı kılacak bilgileri, her biri konusunda duayen isimlerden dinleyeceğimiz keyifli bir program. Pek çok alanda farkındalığımızı ve yaşadığımız hayatın kalitesini artıracak bu hap gibi dersler, katılımcıların konunun uzmanından, kitaplarda yazmayan yöntemleri, deneyimleri ve bakış açılarını kolaylıkla öğrenebilmesi için tasarlandı. 

"Hayat Dersleri" katılımcıları program sonunda, günlük hayat koşuşturmasında daha doğru seçimler yapmalarına yardımcı olacak bilgileri kazanıp aynı zamanda keyifli bir 2 saat geçirirler.  

Seçimlerinizi iyileştirin. Her bir hayat dersi ile… Adım Adım…"

"Kurumsal Hayatta Nasıl Hayatta Kalınır" Dersi Hakkında
"Kurumsal Hayatı seviyor musun? Yoksa her gün şikayet ederek yine de bu çemberin içinde misin? Terfi etmeye mi çalışıyorsun? Yoksa “pozisyon, unvan fark etmez, sadece işimi yapıyorum” diyenlerden misin?

Bu 90 dk’lık paylaşımda “Kurumsal Hayat ve Sen” üstünde duracağız. Biraz kendini keşfedecek, biraz oyunun kurallarını öğreneceksin. En önemlisi ise daha mutlu ve daha az stresli olmanın ipuçlarını edineceksin.

Her şeyden biraz konuşacağız. Ama kitabi cümlelerle değil, deneyimlerle, örneklerle… Değişim, motivasyon, iletişim… Hep şikayet ettiğimiz “İş Stresi”ni yönetmek için ipuçları, odaklanma, verimlilik…

Ama en çok da bir marka olarak sen’den ve senin sen’i ne kadar fark ettiğinden bahsedeceğiz."

Eğitime kimler katılmalı?
- Özellikle kariyerine yeni başlamış genç profesyoneller,
- Genç liderler 
- Kurumsal hayatta iletişim ve konumlanma ile ilgili pratik ipuçları almak isteyen herkes
Eğitimde konuşacağımız ve size ilham vereceğini düşündüğümüz başlıklar:
- Kişisel Farkındalık
- Ne istiyorum, o zaman oyunu nasıl oynamalıyım?
- Kendimi nasıl ifade ederim?
- İletişimde nelere dikkat ederim?
- Değişim ne zaman ve nasıl mümkün?
- Stresi nasıl yönetirim?
- Yeni bir yöneticiyim, bu işin abc’si nedir?

Edineceğiniz beceriler
- Kendini tanıyabilme için kişisel swot analizi
- Kurumsal Hayatta marka olarak "sen" iletişimi
- Kurumsal mesajların etkili iletişimi
- Kurumsal hayatta stres yönetimi
- Daha efektif ilişki yönetimi

Eğitim Programı:
Kayıt ve kabul: 18:30 -19:00
İlk bölüm:19:00-20:00
Ara : 20:00-20:15
İkinci bölüm:20:15-21:00

Nilay Aydoğan
Kariyerine Dışbank ile başlayan Nilay Aydoğan, sırasıyla Dışbank, Borusan Telekom ve Turkcell şirketlerinde görev yaptı. Son görev yaptığı şirket olan Turkcell'de bulunduğu 10 yıl zarfında çeşitli yöneticilik pozisyonlarında bulundu, ekibi ile birlikte Türkiye'de ve Dünya'da ilk olma özelliği gösteren teknoloji konseptleri yarattı ve uluslararası ödüller kazandı. Pek çok yerli ve uluslararası konferansta “İşyerinde Günlük Hayat” konulu konuşmalar yaptı. 15 yıllık Kurumsal tecrübesi ardından TSI Group isimli Türkiye'nin ilk "Teknolojik Konsept Danışmanlığı" şirketini kurdu. Kariyeri boyunca teknik iş bilgisinin denklemin yalnızca bir tarafını ifade ettiğine inanan, gerçek başarı ve iş mutluluğunun, denklemin insan bacağını geliştirip kazanarak yakalanacağını düşünen Nilay Aydoğan profesyonel hayatı boyunca "Liderlik ama nasıl?" başlığı altında pek çok eğitim ve programa katıldı. Bu alanda Türkiye’nin önemli mentor ve koçlarıyla birlikte çalıştı. 2015 yılından itibaren Mindfulness concepti ile özel olarak ilgilenerek "Mindfulness günümüz liderlerine ne katar?" konulu çalışmalar yaptı ve Mindful Academy çatısı altında bir liderlik programı yarattı. Aynı zamanda kişisel gelişim alanında kitap çevirileri de bulunan Nilay, bugün “TSI Group”ta teknoloji danışmanlığı çalışmaları ile şirketlerin “süreç ve teknoloji kanadına” dokunurken, Mindful Academy Yönetici Ortağı görevini de sürdürüyor ve bu çatı altındaki “Mindful Liderlik” programları ile şirketlerin “insan kanadına” değer katmaya devam ediyor. 

Etkinlik ile ilgili daha detaylı sorularınız için info@mindfulacademy.co'ya mail atabilir ya da 0(533) 2102892’den Mindful Academy’ye ulaşabilirsiniz. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT