Kuzguncuk’tan Kanlıca’ya

Tarihler: 14 Mayıs 2017 Pazar ~ 14 Mayıs 2017 Pazar 14 Mayıs 2017 08:30

Yer: Bilgi İstasyonu

Ücret: 1. Kategori - 175.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2017 ~ May 14, 2017
Çengelköy’de 780 yıllık çınar ağacının altında çay içmenin keyfine varmaya, Kuleli Askeri Lisesi’nin Fatih Sultan Mehmet’ten günümüze kadar geçirdiği süreçleri öğrenmeye ve Anadolu Hisarı’nın heybetli görünümünü, eşsiz boğaz manzarasını seyretmeye davetlisiniz.


"Her dönemdeki farklı hikayeleriyle gizemini koruyan Kız Kulesi’nin, küçük bir adacığın üzerinde nasıl inşa edildiğini ve gerçek hikayesini biliyor musunuz? Birçok diziye set olmuş Kuzguncuk’ta bir camii ile kilisenin yıllardır süren arkadaşlığının hikayesini duydunuz mu?"

Buluşma Yeri ve Saati:
Taksim AKM önü, 08.30
Kadıköy Haldun Taner Sahnesi Önü 09.00

Güzergah: Kız Kulesi (kıyıdan), Çürük sulu Yalısı, Paşa Limanı: III. Selim Hububat Ambarları ve Tütün İdaresi Binaları, Paşa Limanı Camii (dışarıdan), Serasker Hüseyin Avni Paşa Çeşmesi, Kuzguncuk: Surp Krikor Lusavoriç Kilisesi, Aya Triada Kilisesi, Cemil Molla Köşkü, Serasker Fethi Ahmed Paşa Yalısı, Marko Paşa Konağı Beylerbeyi: Beylerbeyi Sarayı(dışardan), Beylerbeyi Camii (Rabia Sultan Camii veya Sultan Hamidi Evvel Camii), Başmabeynci Arif Bey Yalısı, Debreli İsmail Paşa Yalısı, Çengelköy: Kuleli Askeri Lisesi, 780 yaşındaki Çınar ağacı, Kaymak Mustafa Paşa Camii (Kuleli Camii), Yusuf Paşa Çeşmesi, Kavasbaşı Ahmet Ağa Çeşmesi, Bostancı Abdullah Ağa Yalısı, Sadullah Paşa Yalısı, Ayi Pandeimon Kilisesi (Aya Yorgi Kilisesi), Vaniköy: Kadınefendi Yalısı, Mahmud Nedim Paşa Yalısı, Kandilli: Kandilli Kız Lisesi (Merkezi-Adile Sultan Sarayı), İsmail Paşa Yalısı, I. Mahmut Çeşmesi, Küçüksu Kasrı, Anadolu Hisarı: Anadolu Hisarı, Mihrişah Sultan Çeşmesi Kanlıca: Kanlıca Camii (iskender Paşa Camii), Yağlıkçı “Hacı” Raşit Bey-Muammer Bey Yalısı, Hidiv Kasrı


Fiyata dahil hizmetler: Ulaşım, Uzman rehberlik, sabah kahvaltılık poğaça, öğle yemeği, çay ikramı.
Hediye: Tur bilgi notları

Önemli Notlar:
0-6 yaş arası çocuklardan, turda araçta koltuk işgal etmemeleri ve ayrı bir öğle yemeği almamaları durumunda ücret alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri çocuk katılımcılardan tam ücret alınır.
Turlar, tur programı, ulaşım, rehberlik hizmetleri, yemek servisi ile bir bütündür ve bu hizmetler birbirinden ayrı düşünülemez.
Antonina Turizm, öğlen ve akşam yemekleri için belirtilen restoran ve mönüde, güncel ihtiyaçlara göre değişiklik yapabilir.
Turlarımız en az 20 kişi ile gerçekleşir. Turun gerçekleşmesi için yeter sayıya ulaşılamadığında, tur farklı bir tarihe ertelenir ya da iptal edilir.
Tur içerisinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri, rehberlik hizmetleri, müze & ören yeri giriş ücretleri vb. haklar iade edilmez.

- Bilet alanların 444 54 18 nolu telefondan kayıt yaptırmaları gerekmektedir. - Tur buluşma yerinde hareket saatinden 15 dakika önce bulunmanızı gerekmektedir. Geç kalınması durumunda sorumlululuk firmaya ait değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT