Laveda Spa`nın Yoga Dersleriyle Stresten Uzaklaşın

Tarihler: 18 Temmuz 2010 Pazar ~ 19 Eylül 2010 Pazar

Yer: The Ritz Carlton İstanbul

Adres: Süzer Plaza, Elmadağ Caddesi No: 9 34367 Şişli İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 44 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 18, 2010 ~ Eyl 19, 2010

Laveda Spa’nın Yoga Dersleriyle Stresten Uzaklaşın

The Ritz-Carlton, İstanbul Laveda Spa, misafirlerine günlük hayatın stresinden ve yorgunluğundan uzaklaşmalarını sağlayacak özel bir çözüm sunuyor. The Ritz-Carlton, İstanbul’un Boğaz manzaralı salonlarında her hafta sonu, yoga eğitmeni Şeyma Özcan eşliğinde “Yoga For Business” ve “Yin Yoga” olmak üzere iki farklı yoga dersi düzenleniyor. Cumartesi gerçekleştirilen Yoga For Business dersinde bedendeki sıkışık ve gergin hissedilen bölgelerin yumuşayıp rahatlamasına yönelik uygulamalar yapılıyor. Pazar günleri yapılan Yin Yoga dersleri ise çok spor yapanlar, özellikle yoğun iş yaşamına sahip kişiler için ideal bir seçim. Hareketli ve stresli günlerinize huzurlu bir mola vermek için Laveda Spa’nın yoga derslerini tercih edebilirsiniz.

Stresli, gergin ve çok hareketli geçen iş hayatınıza huzur dolu ve keyifli bir mola vermek istiyorsanız, The Ritz-Carlton, İstanbul Laveda Spa, sizlere çok özel bir seçenek sunuyor. The Ritz-Carlton, İstanbul’un Boğaz manzaralı salonlarında yapılacak olan yoga dersleri, yoga eğitmeni Şeyma Özcan tarafından veriliyor. Laveda Spa’da “Yoga For Business” ve “Yin Yoga” olmak üzere iki farklı yoga dersi yer alıyor.

Laveda Spa’nın düzenlediği, Yoga For Business dersleri her cumartesi 10.30-11.30 saatleri arasında The Ritz-Carlton, İstanbul’un Boğaz manzaralı bir salonunda yapılıyor. İş yaşamıyla birlikte gelen gerginlik, stres ve acelecilik yıllar içinde bedenin katılaşmasına ve nefesle olan bağlantının yitirilmesine yol açıyor. Gerginlikler kronikleşmeye başlarken, kişi kendini enerjisiz hissediyor. “Yoga For Business” derslerinde bedendeki sıkışık ve gergin hissedilen bölgelerin yumuşayıp rahatlamasına yönelik uygulamalar yapılırken, özel nefes çalışmalarıyla nefes farkındalığı gelişiyor, enerji seviyesinin yükselmesi sağlanıyor. Derslerde elde edilen bu rahatlama ve gevşeme hali gündelik yaşama da bir rahatlamayı ve stresle daha iyi başedebilme kapasitesini getirmeye başlıyor. “Yoga For Business” dersleri yeni yogaya başlayanlar için de uygundur.

Yin Yoga dersleri ise The Ritz-Carlton, İstanbul’da her pazar 10:30-11:30 saatleri arasında düzenleniyor. Son derece meditatif geçen Yin Yoga dersleri esnemek için uygundur. Çok spor yapanlar, özellikle yoğun iş yaşamı nedeniyle bedeni sertleşmiş kişiler için idealdir. Yin Yoga derslerinde derin düzeyde bir dinlenme, gevşeme ve rahatlama gerçekleşir. Yin Yoga dersleri yeni yogaya başlayanlar için de uygundur.

Yoga eğitmeni Şeyma Özcan, yoga dersleri hakkında şunları söylüyor: “Yoga derslerimizi, hem güçlendiren, hem içe döndüren, hem de öğrencinin bedeniyle yakınlaşmasına, yıllar içinde kaybedilen bağlantıyı yeniden kurmasına yardımcı olan, bir hedefe ulaşmaya çalışmak yerine o anda ortaya çıkıvereni görmeye teşvik eden olarak tarif edebiliriz.”
Stres, sıkıntı ve gerginliklere keyifli bir mola vermek, Boğaz manzarası eşliğinde yoga yapmak istiyorsanız rezervasyonunuzu şimdiden yaptırmanızı öneririz.
Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için telefon: 0212 334 43 53

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT