Legoland® Discovery Centre İstanbul’dan Yetişkinlere Özel İndirim

Legoland® Discovery Centre İstanbul’dan Yetişkinlere Özel İndirim

Tarihler: 27 Mart 2017 Pazartesi ~ 16 Nisan 2017 Pazar

Yer: Legoland Discovery Centre İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2017 ~ Nis 16, 2017

İçinde milyonlarca LEGO® parçası, oyun alanları ve 4D sineması bulunan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, yetişkin biletlerinde özel indirim fırsatıyla hem yetişkinleri hem de çocukları sevindiriyor. LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’un eğlenceli ve öğretici dünyasını keşfetmek isteyenler için 27 Mart-16 Nisan tarihleri arasında hafta içinde satın alınan yetişkin biletlerinde yüzde elli indirim uygulanacak.

Hem eğlenin hem öğrenin
LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’da LEGO® yapımı atölyelerine katılabilen çocuklar, yaratıcılıklarını geliştirirken, aktif öğrenmeyle kendi eserlerini yaratabilecekler. LEGO® parçalarının yapım sırrının anlatıldığı LEGO® Fabrika Turu, Master Model Builder tarafından yönetilen atölye çalışmaları, kendi arabalarını tasarlayıp, yarıştırablecekleri LEGO ® Araba Yarışı alanı, temalı oyun alanları ve İstanbul’un ve dünyanın simge yapılarının inşa edildiği LEGO® MINILAND alanıyla hem yetişkinler hem de çocuklar keyifli bir gün geçirebilecekler. Yapımında bir milyon LEGO® parçası kullanılan LEGO® MINILAND alanında Aya Sofya, Boğaziçi Köprüsü, Beylerbeyi Sarayı, Topkapı Sarayı Bab-üs Selam Kapısı, Rumeli Hisarı, Kız Kulesi, Galata Kulesi, Theodius Dikilitaşı, Dolmabahçe Saat Kulesi ve Yerebatan Sarnıcı gibi İstanbul’un en önemli yapılarının yanı sıra Pisa Kulesi, Tac Mahal, Özgürlük Heykeli gibi dünyanın da en önemli simge binaları yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT