Louise Hay'in Film Gösterisi ve Anm

Tarihler: 11 Ekim 2017 Çarşamba ~ 11 Ekim 2017 Çarşamba 11 Ekim 2017 19:30

Yer: Medit Atölye

Ücret: - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2017 ~ Eki 11, 2017
Louise Hay'in Film Gösterisi ve Anma Gecesi, 11 Ekim'de Medit Atölye'de sizlerle...

"Louise Hay’in hayatını anlatan You Can Heal Your Life (Hayatını İyileştirebilirsin)filmini orijinal alt yazılı olarak izleyeceğiz.

Ardından Louise Hay Öğretisi yetkili seminer lideri ve yetkili bireysel seans uygulayıcısı Handan Cengiz ile değerli öğretmen Louise Hay ve öğretisi üzerine sohbet edeceğiz.

Louise L. Hay dünyada kişisel gelişimin öncülerindendir. Çok zor geçen çocukluğunda kuruşların sayıldığı bir evde büyüyüp, üvey babasının tacizlerine dayanamayıp 15 yaşında evi terk eden Louise Hay in hayat hikayesini izleyeceğiz birlikte. Sadece yaşamı ile bile öğreten milyonların gönlünde taht kuran değerli öğretmen hayatını ,iyileşmesini ve tüm yolculuğunu bizlerle paylaşıyor.

Orijinal ismi You Can Heal Your Life ,Türkçeye Düşünce Gücüyle Tedavi adıyla çevrildi. Dünyada 50 milyonun üzerinde kitapları satılan yazar Louise. L. Hayin yaşamı ve öğretisi üzerine yapılmış bu öğretici , İlham verici film gösterisi ve sohbetimizde bize katılın.

Doreen Virtue, Gregg Braden,Wayne W. Dyer ,Esther ve Jerry Hicks,Dr. Christine Northrop,Cherly Richardson, Dr.Mona Lisa Schulz gibi dünyada tanınan şifacı ve eğitimcilerin kendileri ile ilgili paylaşımlarda bulunarak katkı sağladığı bu filmde düşündüğümüz ve söylediğimiz herşeyin yaşamımızı nasıl etkilediğine örneklere tanık olacağız."

‘’Bu film benim hayatımın hikayesi, öğretilerimin ve kendi yaşamıma bunu nasıl uyguladığımın’’
Louise L. Hay

Heal Your Life ®Yetkili Eğitmeni Handan Cengiz
İTÜ mezunu bir mühendis olup, uzun yıllardır kendisine ait bir gayrimenkul firmasını yürütmektedir. ABD’de Uluslarası iş ve finans üzerine yüksek lisans eğitimi yapmıştır.

Türkiye’de ve de yurt dışında değerli öğretmenlerden kişisel ve ruhsal gelişim üzerine pek çok eğitim almıştır.

Handan Cengiz Heal Your Life® yetkili eğitmenlik eğitimlerini Amerika’da tamamlamış olup, 2014 yılından bugüne guruplara ve kişilere yaşam dönüştürücü eğitimler ve birebir seanslar vermeye devam etmektektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT