Makarna ve Risotto Pişirme Teknikle

Tarihler: 10 Mayıs 2016 Salı ~ 10 Mayıs 2016 Salı 10 Mayıs 2016 12:00

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: Genel Satış 90.00 TL- Master Card, Fiba Grup Çalışanları  80.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2016 ~ May 10, 2016
"Makarna ve Risotto Pişirme Teknikleri" demo dersi Le Cordon Bleu İstanbul'da sizleri bekliyor.

Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz? Master Şeflerimiz Şef Christophe Bidault, Şef Frederic Amirat, Şef Eric Germanangues, Şef Arnaud Declercq, Şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kağıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

Le Cordon Bleu’nün master şefleri ,restoranlarda keyifle yediğimiz parmesan ve tereyağı ile hazırlanan kremalı Alfredo soslu ev yapımı taze makarna ve Milano bölgesine özgü, safranlı risotto reçetelerini sizlerle paylaşıyor.

Demo dersi süresinde şeflerimiz, makarna hamurunun nasıl yapıldığı ve açıldığıyla ilgili teknik - pratik bilgilerin gösterimini yaparak, herkesin evde yapmakta zorlandığı risottonun, hazırlanması ve pişirilmesindeki önemli noktaları paylaşacak.

Bu dersten sonra kendinize ve arkadaşlarınıza risotto yapmak artık daha kolay olacak.
Kaliteli malzemelerle, heyecan verici lezzet kombinasyonları oluşturarak, Fransız mutfağının klasiklerini keşfetmeye hazır olun.

10 Mayıs Salı
12:00 – 15:00

- Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.- Etkinliklere uygun kıyafetler ve ayakkabı giyilerek girilmesi önemle rica olunur. Pantolon ve rahat giysilerin tercih edilmesi, kapalı ve mümkünse sert burunlu ayakkabı giyilmesi önerilir. Önlük, organizatör tarafından sağlanacaktır. - Saçlara saç bonesi takılması rica olunur. Bone, organizatör tarafından temin edilecektir.- Özellikle iş güvenliği açısından takı ve mücevherlerin çıkarılması, tırnakların ojesiz olması ve takma tırnak takılmaması önemle rica olunur. - Önlükler misafirlere Le Cordon Bleu tarafından derste giyilmek üzere verilecektir. Eşyaları size temin edilecek dolaplara yerleştirip, kilitleyebilmeniz için asma kilit temin etmeniz önemle rica olunur. - Ders esnasında kullanılacak ekipmanlar, misafierlere şefler tarafından verilecektir. - Okula ulaşım için Özyeğin Üniversitesi servislerini kullanabilirsiniz. Kalkış noktası Altunizade Şehir Üniversitesi ara sokağındaki Kopuz Oto Parkı’ndan olacaktır. Servis saatleri için tıklayın. - Kampüs güvenliği misafirleri okula yönlendirecektir. Detaylı adres bilgisi için lütfen tıklayın. - Diğer sorularınız için 0 (216) 564 93 98 numaralı telefonu aramanız önemle rica olunur.

Makarna ve Risotto Pişirme Teknikle

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Festival Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT