Le Cordon Bleu şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?
"Master şeflerimiz şef Christophe Bidault, şef Frederic Amirat, şef Eric Germanangues, şef Arnaud Declercq, şef Franck Bruwier’nin sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz.
Kağıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.
Le Cordon Bleu’nun master şefleri, restoranlarda keyifle yediğimiz parmesan ve tereyağı ile hazırlanan kremalı alfredo soslu ev yapımı taze makarna ve milano bölgesine özgü, safranlı risotto reçetelerini sizlerle paylaşıyor.demo dersi süresinde şeflerimiz, makarna hamurunun nasıl yapıldığı ve açıldığıyla ilgili teknik ve pratik bilgilerin gösterimini yaparak, herkesin evde yapmakta zorlandığı risottonun, hazırlanması ve pişirilmesindeki önemli noktaları paylaşacak. Bu dersten sonra kendinize ve arkadaşlarınıza risotto yapmak artık daha kolay olacak."
13 Temmuz Çarşamba 12:00- 15.00
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.- Master Card indirimi web sitemizden yapılmaktadır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.