Ülkemizde en sevilen ve oğrenilmek istenen mutfaklardan birisi Iİtalyan mutfağı. Bu program, İtalyan mutfağında derinlemesine bilgi kazanmak ve repertuarını geliştirmek isteyen mutfak meraklıları için tasarlandı. Çorbalar, hamur işleri, tatlılar, bu mutfağın bütün vazgeçilmez lezzetlerini şefinizle birlikte pişirecek ve sertifikanızı aldığınızda geniş bir menü bilgisine sahip olacaksınız.
Program Tarihleri ( 4 hafta, toplam 24 saat ) Tepebaşı kampusü Pazartesi – Çarşamba: 19.00 – 22.00 • 4 Nisan – 27 Nisan 2011 • 2 Mayıs- 25 Mayıs 2011 • 5 Eylül – 28 Eylül 2011 • 3 Ekim – 26 Ekim 2011 • 21 Kasım – 14 Aralık 2011
Programın İçeriği • Çorbalar ve türleri ; minestrone, sebze çorbaları • Salatalar ve sosları ,başlangıçlar ; caprese, melanzana , etli salatalar • Taze makarnalar ve sosları • Ana yemekler ; et, tavuk, balık ve sebze yemekleri • Risotto yapımı ve çeşitleri • Pizzalar ve İtalyan Ekmekleri • Popüler tatlılar • Şarap eğitimi
Kayıt Koşulları ve Ücretlendirme Katılımcılara 1 adet Silver Point Aşçı Bıçağı verilecektir. Programın ücreti 1500 TL’dir. Kredi kartı ile tek çekim veya 4 ay taksit imkanı vardır. Taksit imkanı sadece Garanti Bankası kredi kartları için geçerlidir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...