Mario Levi ile Galata Turu

Tarihler: 19 Şubat 2017 Pazar ~ 19 Şubat 2017 Pazar 19 Şubat 2017 09:30

Yer: Bilgi İstasyonu

Ücret: 1. Kategori - 280.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2017 ~ Şub 19, 2017
Antonina Turizm tarafından gerçekleşen "Mario Levi ile Galata Turu"nda yerinizi alın.

"Bir romanın sayfalarında gezinmek, romanı besleyen mekanlarda kahramanlardan biri olmak… Ama en önemlisi, romanı, onu yaratandan dinlemek…

Eğer bu satırlar size ilham veriyorsa bir romanın kültür turuna davetlisiniz. 

Romanının satırlarında bizi sürükleyecek olan yazarımız ise Mario Levi. Mario Levi, bizlere bir pandispanya hazırlarken birçok tarif de verecek. Bir bakacağız, Levi bize hayatı bir kek gibi sunmuş. Hayat bir kek gibi değil midir gerçekten? İçerisinde ne olmasını isterseniz o olmaz mı? Bazen kıvamı tutmaz da hani beklediğimizden kötü yanları olmaz mı? Yazarın kitapta bize anlattığı da tam olarak bu. Hayat ve yaşadıklarımız aynı bir kek tarifinin, malzemeleri gibi. Tek başlarına anlamsız ama bir araya geldiğinde bizlere mutluluk ya da mutsuzluk veren, sonucunda lezzetli ya da tam tersi bizleri tatmin etmeyen bir kek gibi. “Ben bir yalancıyım, az sonra okuyacaklarınız bir yalan üzerine kurulu.” diye başlıyor kitabımız.  Ardından cümle cümle gerçekler dökülüyor yazarın kaleminden. Bir hayat özeti, bir toplumun bin yıllık serüveni, mutfaktan sofralara, zihinlerden kalplere giden bir hikaye. Kaybolmaya yüz tutmuş bir dil, o dili İstanbul’da yaşatmaya çalışan bir halk. Yapılan yemekler, her yemekte anımsanan hatıralar.

Bizlere Levi’nin mutfağından sunulan bir aşk, efsane, inanç, anılarla örülü bir roman… Biz de sizlere Antonina Turizm olarak yazarımızın verdiği tarifleri kendi mutfağımızdan sizlerin sofralarınıza sunmak üzere kollarımızı sıvadık ve yazarımız önderliğinde size pandispanya yapmaya karar verdik…

Pandispanyamızda neler mi var?

Galata Kulesi önünde buluşma.
Anlatımlar eşliğinde Neve Şalom’a gidiş.
Neve Şalom dua salonunda LADİNO dili hakkında seminer.
Galata sokaklarında yad edilen anılar, hikayeler."

Buluşma Yeri ve Saati: Galata Kulesi önünde buluşma – 09:30 (Buluşmada kahvaltı için Sefarad mutfağına özel börekitaslar ve çay ikram edilecek)

Fiyata Dahil Hizmetler: Mario Levi ile kitabının izinde bir gün, uzman rehberlik, sabah kahvaltılık börekitaslar, Neve Şalom giriş ücreti ve izinler, öğle yemeği. 

- Bilet alanların 0555 760 06 80 nolu telefondan kayıt yaptırmaları gerekmektedir. - Tur buluşma yerinde hareket saatinden 15 dakika önce bulunmanızı gerekmektedir. Geç kalınması durumunda sorumlululuk firmaya ait değildir.- Tüm turlarda, turda anlatım yapan rehberi daha iyi duyabilmeniz için, rehber kulaklık sistemi kullanılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT