Marka Yönetimi ve İletişimi Micro

Tarihler: 30 Nisan 2017 Pazar ~ 30 Nisan 2017 Pazar 30 Nisan 2017 23:59

Yer: Univerist® Education Company

Ücret: - 49.90 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2017 ~ Nis 30, 2017
Türkiye'nin ilk online tematik işletme okulu Univerist Business School, 31 Mayıs'ta bünyesinde Marka Yönetimi ve İletişimi eğitim programı veriyor.

Marka Yönetimi ve İletişimi Mikro MBA Programı gerek içeriği, gerekse eğitmen portföyü ile pazarlamanın marka yönetimi, marka iletişimi ve kurumsal iletişim tarafındaki gelişmeleri tüm yönleriyle sizinle buluşturan programdır. Yeni nesil marka yöneticilerinin gerek reklam ekseninde gerekse ürün ve hizmet ekseninde kurumsal iletişim, yeni nesil pazarlama, sponsorluk, medya planlama, bütünleşik pazarlama iletişimi ve iletişim bütçesi yönetimi ile birlikte sunulan bu programa mutlaka katılması ve deneyim sahibi olması gerekir.

Eğitimin Sağlayacağı Faydalar
- Standart pazarlama karması dışına çıkarak, insan, sosyal çevre, kültür ve tüketici psikolojisi eksenindeki ürün, hizmet ya da marka adına yapılması gereken tüm çalışmaların öğrenilmesi
- Rekabet dünyasında satışa giden etkili bir pazarlama faaliyeti için gerekli altyapıyı hazırlamanın ve yaratılıcılık ekseninde yer alan halkla ilişkiler, medya iletişimi ve reklam planlaması gibi standartlaşmış kalıplardan öteye taşıyarak, sosyal pazarlama, çekicilik yönetimi (attraction management) gibi yeni trendlerin deneyimlenmesi
- Pazarlama kampanyalarının en etkili şekilde yönetilmesini sağlamak amacıyla etkili uygulama çalışmalarının yapılması
- “Kişisel satış”, “tanıtım”, “deneyimsel pazarlama”, “kriz yönetimi”, “reklam” (çizgi üstü-çizgi altı), “sponsorluk” gibi pazarlamanın tüm ilgili faaliyetlerinin iletişim çatısı altında bir araya getirilmesi ile pazarlama uzmanlığının en yaratıcı ve keyifli kısmını uluslararası uygulamalar eşliğinde tecrübe edinilmesi
- Halkla ilişkiler ve kurumsal iletişim uzmanlık alanlarını kapsayan Sosyal Sorumluluk, medya ilişkileri ve iletişim stratejileri gibi uzmanlık konuları hakkında bilgi edinilmesi

Kimler Katılmalı
- Şirketlerde marka yönetecek olan ABM’ler ve BM’ler 
- Geleceğin marka yöneticileri 
- Pazarlama alanında kariyer yapmak isteyen ve pazarlamanın iletişim tarafını öğrenmek isteyen çalışanlar
- Farklı marka ve şirketlerden örnekler görmek, uygulama çalışmaları ile hem trendleri takip etmek hem de network yapmak isteyenler Ve Bu alana ilgi duyan herkes katılabilir.

Eğitim İçeriği
- Marka Olgusu (Tanımlamalar ve İş Dünyasındaki Algı ve Anlamları) 
- Marka Nasıl Oluşur / Kurulur? 
- Marka Mimarlığı 
- Bütünleşik Pazarlama İletişimi 
- Marka Stratejisi
- Satış Promosyonları
- Reklamlar Başlıyor 
- Reklamcılık Dünyasına Hoşgeldiniz

Eğitim Genel Özellikleri:
- Eğitim, uzaktan (Online) eğitimdir. Eğitim yeri, Univerist® Business School Uzaktan Eğitim Merkezi'dir.
- Dersler; etkileşimli eğitim (görsel içeriklerle zenginleştirilmiş), video, sunum, konu ile ilgili .pdf formatında indirilebilir içeriklerden oluşmaktadır.
- Eğitimi alacak kişi kullanıcı adı ve şifresiyle sisteme girer ve kendisine tanımlanan süre içerisinde eğitimleri tamamlar. 
- Eğitim sonunda öğrenciler, Mikro MBA Sertifika sınavına katılır ve başarılı oldukları taktirde Mikro MBA sertifikası almaya hak kazanır. Sınava katılmayıp sadece eğitimi tamamlayan öğrencilere ise katılım belgesi niteliğinde sertifika verilir.

Öne Çıkanlar
- Univerist® EducationCompany Markası İle Kaliteli eğitim 
- Uygun fiyat 
- Hızlı ve kolay kullanım
- Verimli ve güncel içerik *Eğitim notları (Word – PDF) 
- Uzmanlık Sertifikası *Bilgisayar ve internet olan her yerden 7/24 ulaşılabilen eğitim 
- Dershaneye ve kursa gitmeden kariyerinizi kolayca ilerletme imkanı…

Eğitimin Süresi:
Tahmini Olarak: 180 Dakika

Eğitimin Kullanım Süresi:
Eğitimi satın aldığınız andan itibaren 90 gün (3 Ay) boyunca bu eğitimi izleyebilir ve istediğiniz kadar tekrar edebilirsiniz

Sertifikasyon:
Bu eğitim sonunda Türkçe ve İngilizce olmak üzere çift sertifika verilmektedir.

- Bilet satın alındıktan sonra, eğitime başlayabilmek için için www.univerist.com web adresinden eğitim başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Kayıt formunu doldurduktan sonra kullanıcı adı ve şifreniz e-posta adresinize gönderilecektir.- Mesai saatleri içerisinde 0 (850) 532 02 37 telefon numaralı çağrı merkezini, mesai saatleri dışında ise 0 (532) 767 37 20 numaralı telefonu arayarak destek alabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT