Masterclass: Christian Blackshaw (piyano)

Tarihler: 24 Şubat 2004 Salı ~ 24 Şubat 2004 Salı 24 Şubat Salı Saat 20:00, 28 Şubat Cumartesi Saat 19.00

Yer: Akbank Kültür Sanat Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Akbank Kültür ve Sanat Merkezi

Adres: İstiklal Cad. No:16 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2004 ~ Şub 24, 2004
“CHRISTIAN BLACKSHAW” (piyano)

Akbank Kültür Sanat Merkezi`nde her ay gerçekleşen ve büyük beğeni toplayan masterclass`ların bu ayki konuğu Akbank Oda Orkestrası`nın Şubat ayı konserlerinin solisti, ünlü İngiliz piyanist Christian Blackshaw. Daha öğrenciyken Napoli`de Casella Uluslararası Piyano Yarışması`nı kazanan Blackshaw, İtalya Cumhurbaşkanı tarafından altın madalya ile ödüllendirilmişti. Daha sonra çalışmalarını Londra`da efsane piyanist Sir Clifford Curzon ile sürdürdü.

Amsterdam Concertgebouw`da ilk konserini Valery Gergiev yönetimindeki Rotterdam Filarmoni Orkestrası ile veren sanatçı, daha sonra Sir Simon Rattle yönetimindeki Birmingham Senfoni Orkestrası ve Prens Charles`in katılımıyla, Sir Neville Mariner yönetimindeki Academy of St.Martin-in-the-Fields ile konserler verdi.

2003 baharında, Berlin`de, Berlin Senfoni Orkestrası ile birlikte Beethoven`in 5 piyano konçertosunu seslendiren Blackshaw, yakın bir zaman önce Yuri Temirkanov yönetimindeki Baltimore Senfoni Orkestrasıyla bir konser vermiştir. İzleyicilere açık olarak gerçekleşecek olan masterclassta, Blackshaw, genç piyanistlerimizi dinleyerek onlara öğütler verecek. Etkinlik ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT