Masterclass - Nelson Veras: Gitar

Tarihler: 13 Ekim 2010 Çarşamba ~ 14 Ekim 2010 Perşembe 13 Ekim Saat: 16.00, 14 Ekim Saat: 14.00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Ücretsizdir.

Nereden Alınır: Akbank Sanat

Adres: İstiklal Cad. No:8 34435 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00 - 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2010 ~ Eki 14, 2010

Masterclass - Nelson Veras: Gitar

Etkinlik Gün ve Saatleri: 13 Ekim Saat: 16.00 ve 14 Ekim Saat: 14.00

1977 doğumlu sanatçı 14 yaşında Fransa`ya giderek Pat Metheny ile birlikte Frank Cassenti`nin yönettiği Just a Dream filminde oynadı. 16 yaşında Michel Benita, Eric Barret and Aldo Romano ile birlikte NELSON VERAS QUARTET`i kurdu ve Herbie Hancock`un ön grubu olarak Marciac Jazz Festival`inde, ayrıca Nice Jazz Festival, Vannes Jazz Festival`de çaldı.

1996`da Palle Danielson ve Stefano di Battista ile birlikte Aldo Romanos Intervista için kayıt yaptı. Ayrıca Rick Margitza, Bireli Lagrene, Jean-Michel Pilc, Daniel Humair, Michel Grailler ve Hein Van de Gein il birlikte çaldı. 1998`de Brezilya`ya döndü ve Brezilya popüler müziği kategorisinde verilen visa ödülünü 200 sanatçı arasından alan 5 sanatçıdan biri oldu. 1999`da Michel Petrucciani Tribute`te Gary Peacock ve Lee Konitz ile birlikte çaldı. Nelson şu an Paris`te çeşitli projelerde yer almakta, Magic Malik, Olivier Ker Ourio, Gildas Bocle et le groupe Celtic Tales, Dominique Dipiazza, Jean Louis Matinier, Mathieu Chazarenc Trio gibi isimlerle çalışmaktadır. 2004`te LABEL BLEU 2004`ün lideri olarak ilk albümünü yayınladı.

Caz gitaristi Nelson Veras deneyimlerini ve tecrübelerini genç yeteneklerle paylaşıyor. Genç müzisyenlerin kendilerini dinletmeleri ve sanatçının önerilerini almaları açısından önemli bir fırsat olan bu buluşma katılımcılara açık olacaktır.

Katılımcı sayısı sınırlıdır. Davetiyeler etkinlik günü etkinlik saatinden 1 saat öncesinde Akbank Sanat gişesinden temin edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT