İntema Yaşam Akademi'de en lezzetli etler pişiyor, siz de yerinizi alın.
"Kırmızı eti iyi ve doğru pişirmek kadar tanımak da önemlidir; yemeğe uygun et seçimi, yemeğin başarılı olmasındaki temel unsurların başında gelir.
Bu etkinlikte; kırmızı etin yapısını, satın alınırken dikkat edilmesi gerekenleri, saklama koşullarını ve pişirme tekniklerini detaylıca öğreneceksiniz."
Kuzu Kol Kapama; Kestaneli ve Narlı İç Pilav ile (DEMO) Ağır Ateşte Mevsim Sebzeleriyle Pişmiş Kuzu İncik Brioche Ekmeği Üzerinde Izgara Dana Bonfile, Sote Mantarlar, Kırmızı Soğan Turşusu ve Yer Elması Püresi ile
16.00-19.30
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Etkinlikler İntema Yaşam Mağazası içerisinde bulunan açık İntema Yaşam Akademi mutfağında yapılmaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda çift kişi çalışılmaktadır.- Etkinlik sırasında katılımcılar fotoğraf ve video çekilebilirler.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.- Etkinlik sırasında İntema Yaşam tarafından web sitesi ve sosyal medya dahil olmak üzere tüm iletişimlerinde kullanılmak üzere fotoğraf ve video çekimi yapılabilir. Biletin satın alınmasıyla katılımcı bu koşulu kabul etmiş sayılır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.