Mezopotamya Sinema Atölyesi Başlıyor

Tarihler: 13 Kasım 2010 Cumartesi ~ 13 Mayıs 2010 Perşembe

Yer: Mezopotamya Kültür Merkezi

Adres: İstiklal Cad. Turhol Han No: 373 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 232 60 63

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2010 ~ May 13, 2010

Sinema atölyesi çalışmalarını uzun bir aradan sonra geçen sezon yeniden başlatan Mezopotamya Sinema, bu yıl da kasım ayında başlatacağı atölyeyi yenilenmiş bir vizyonla sürdürecek. 6 ay sürecek atölye kendi becerileri ve yetenekleri doğrultusunda sinemaya ilgi duyan; senaryo yazmayı, kurgu yapmayı, kamera kullanmayı, film çekmeyi, film yapımcılığı olanaklarını öğrenmek isteyen bireylere bir ön eğitim desteği verecek; alternatif ve demokratik bir ortamda, piyasadan ve ticari koşullardan bağımsız üretim yapabilmelerinin olanaklarını sağlayacak.

Geçen yıl 20 kişilik bir sınıf oluşturarak uzman eğitmenler eşliğinde, Ekim 2009 – Nisan 2010 olmak üzere 6 aylık kuramsal ve uygulamalı sinema dersleri veren Mezopotamya Sinema Atölyesi bu yıl da çalışmalarını sürdürerek yeni yeteneklere güçlü bir sinema perspektifi sunmayı amaç edinecek; “anlatılacak hikayeleri” olanlara estetik anlatım becerisi kazandıracaktır.

Alternatif bağımsız film çekmenin olanaklarının geliştiği, Kürt Sineması’nın gelişim gösterdiği günümüzde, sinemasal bir serüvenin ilk yolculuğuna çıkmak isteyenler, 13 Kasım 2010 günü başlayacak Mezopotamya Sinema Atölyesi’ne kayıt için başvuru yapabilirler.

Başvuru Yerleri:
Mezopotamya Sinema Kolektifi (Yapım13 film Prodüksiyon)
Mezopotamya Kültür Merkezi

Son Başvuru Tarihi:
1 Kasım 2010

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT