Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi 20 Kişilik Sınıflarda Birebir Eğitim İmkanı Sunuyor…

Tarihler: 10 Eylül 2009 Perşembe ~ 14 Eylül 2009 Pazartesi

Yer: Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi

Adres: Dr. Esat Işık Caddesi Şifa Sok. No:28 Moda – Kadıköy-İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 345 90 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2009 ~ Eyl 14, 2009
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi 20 Kişilik Sınıflarda Birebir Eğitim İmkanı Sunuyor… Hayallerinizi GERÇEKLEŞTİRMEK İçin Hiç Bir Zaman Geç Değil

İlgi, istek, yetenek ve tercihleri doğrultusunda liseye başlayacak öğrencileri, sanatla buluşturan Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nin yetenek sınavları son hız devam ediyor. Yoğun talep nedeniyle 14 Eylül’e kadar uzatılan yetenek sınavlarının sınırlı sayıdaki kontenjanları ise dolmak üzere…

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi, ilk öğretimi bitiren öğrencilerin yanısıra, lise birinci ve ikinci sınıfa başlayan ama güzel sanatlar okumaya karar veren veya okulunun eğitiminden memnun kalmayan öğrencilere “hayallerinizi gerçekleştirmek için hiçbir zaman geç değil” diyerek kapılarını açıyor.

Başarılarının yanı sıra, Türkiye’nin Sinema-TV alanında da eğitim veren ilk ve tek güzel sanatlar lisesi olan Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi, kurulduğu 2000 yılından bu yana branşlarında konservatuar ve akademik kariyere sahip deneyimli öğretmenleriyle 20 kişilik sınıflarda öğrencilerine bire bir eğitim imkanı sunuyor. Güzel Sanatlar Fakülteleri’ne ve konservatuarlarına yüzlerce başarılı öğrenci yetiştiren uzman eğitim kadrosu ile sanat tutkunu genç öğrencileri yetiştirmeyi bekleyen Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi, resim, müzik, tiyatro ve sinema-tv alanlarında eğtim veriyor.

ÖSS ve üniversite yerleştirmede alanında Türkiye birincisi olarak güzel sanatlar eğitiminde iddiasını ortaya koyan Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nin seçme sınavına; ilköğretim okulunu bitiren herkes hiçbir ücret ve ön koşul gerektirmeden katılabiliyor.

Kayıt kabul koşullarına uygun ve yetenek sınavları sonucuna göre öğrenci alımı yapacak olan Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi yetenek sınavlarında başarı notu üzerinden not alan öğrencilere 4 yıl boyunca %100 ücretsiz okuma imkanı sunan Bahadır Akkuzu öğrenim bursunun yanı sıra, öğrenciler farklı alanlarda gösterdiği yetenekleriyle diğer özel başarı indirimlerinden de yaralanabilecekler.

Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nin, resim, müzik, tiyatro ve sinema-TV alanlarındaki yetenek sınavları 14 Eylül 2009 tarihine kadar gerçekleşecek, sınavlar saat 10:00’da başlayacak.

Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nin yetenek sınavı değerlendirme komisyonunda, alanında birçok başarılara imza atmış değerli sanatçılar ve okul öğretmenleri yer alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT