Minik astronotlar Zorlu’da

Minik astronotlar Zorlu’da

Tarihler: 12 Kasım 2016 Cumartesi ~ 20 Kasım 2016 Pazar 12:00-19:00

Yer: Zorlu PSM - Metro Katı

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2016 ~ Kas 20, 2016

Zorlu, minikleri uzay serüvenine çağırıyor

Hem eğlenceli hem de öğretici etkinliklerle imza atan Zorlu Alışveriş Merkezi, minik ziyaretçilerini 12-20 Kasım tarihleri arasında uzayın bilinmeyen dünyasına davet ediyor.

Zorlu Alışveriş Merkezi, 12-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek “Minik Astronotlar Zorlu’da” isimli keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.12:00-19:00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlik Cuma ve Cumartesi günleri saat 20:00’e kadar devam edecek. Metro Katı’ndaki etkinlikte çocuklar astronot kıyafetleri giyecek ve atölye çalışmalarında kendi maket roketlerini tasarlayacaklar. Minik ziyaretçiler, etkinlik alanına yerleştirilmiş roket maketinin içerisine girerek gezegenler ve uzay hakkında temel bilgilere sahip olacaklar. Etkinlik alanındaki tabletlerle, özel hazırlanmış uzay oyunlarını oynarken eğlenceli dakikalar geçirecekler.

Uzay temalı 3 boyutlu dekorların da yer aldığı alanda bu eğlenceli deneyime minik ziyaretçiler ücretsiz katılabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT