Moleküler Heykel Atölyesi

Moleküler Heykel Atölyesi

Tarihler: 01 Nisan 2017 Cumartesi ~ 01 Nisan 2017 Cumartesi Saat 13:00 - 14:00

Yer: İstanbul Modern

Adres: Meclis-i Mebusan Cad. Liman İşletmeleri Sahası Karaköy Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2017 ~ Nis 1, 2017

İstanbul Modern, bilim ve sanatı buluşturan yeni bir atölye hazırladı. Ailece katılabileceğiniz “Moleküler Heykel Atölyesi” 1 Nisan’da sizi bekliyor

Moleküler Heykel Atölyesi, çocukları bilimin temel öğelerinden biri olan molekülleri renklerle, olağanüstü formlarla hayal etmeye ve bu hayali dünyayı heykellerle canlandırmaya davet ediyor.

İstanbul Modern’in koleksiyon sergisi “Sanatçı ve Zamanı”nda yer alan Canan Dağdelen’in “polar kovalent bağlı EVDE dot” adlı yapıtından esinlenerek hazırlanan atölye, maddeyi oluşturan parçalar ve maddeyi değiştiren koşulları anlatarak başlıyor. Çocuklar atomların bir araya gelerek molekülleri nasıl oluşturduğunu, hatta farklı moleküllerin bir araya gelerek maddeleri nasıl değiştirdiğini örneklerle öğreniyor. Çocuklar hayali molekül modellerini oluşturarak atölyeyi tamamlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT