Mövenpick Hotel`de Paella ve Risotto Kursu

Tarihler: 16 Nisan 2005 Cumartesi ~ 16 Nisan 2005 Cumartesi 16 Nisan Cumartesi Saat 15.00-18:00

Yer: Mövenpick Hotel İstanbul

Ücret: 95 YTL.

Nereden Alınır: Bilgi için: www.moevenpick.com.tr

Adres: Büyükdere Cad. 4. Levent Levent İstanbul

Telefon: (0212 ) 319 29 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2005 ~ Nis 16, 2005
MÖVENPİCK HOTEL ISTANBUL’DA PAELLA VE RİSOTTO KURSU...

Mövenpick Hotel Istanbul’un Executive Chef’i Lorraine Sinclair Paella ve Risotto Hazırlamanın Sırlarını Öğretiyor.

Dünyaca ünlü Mövenpick gastronomisini İstanbul’a taşıyan Mövenpick Hotel Istanbul, düzenlediği yemek kurslarında mutfak tutkunlarını yepyeni lezzetler keşfetmeye çağırıyor.

Türkiye’nin ilk bayan Başaşçısı Lorraine Sinclair tarafından, 16 Nisan 2005, Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Paella ve Risotto konulu kursta İspanyolların ünlü lezzeti paella ve İtalyan risottolarının yapımı gösterilecek. Kursta, geleneksel İspanyol paellası, mantarlı ve parmesanlı risotto, deniz ürünlü, domatesli, sucuklu ve Hint usulü risotto ve çeşitli makarnalar hazırlanacak. Ayrıca yemeklere tat katan baharat ve bitkiler hakkında bilgiler verilecek.

15.00 -18.00 saatleri arasında düzenlenecek olan kurs, katılımcıların hazırladıkları yemeklerin tadılması ile sona erecek. Kurs bitiminde katılımcılara sertifikaları ile birlikte günün anısına özel olarak dizayn edilmiş önlük hediye edilecek.
Ücretin 95 YTL olarak belirlendiği Paella ve Risotto konulu kursa katılmak isteyenler (0212 ) 319 29 29’dan Yiyecek-İçecek ofisini arayıp kayıt yaptırabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT