MÖVENPİCK HOTEL ISTANBUL’DA PAELLA VE RİSOTTO KURSU...
Mövenpick Hotel Istanbul’un Executive Chef’i Lorraine Sinclair
Paella ve Risotto Hazırlamanın Sırlarını Öğretiyor.
Dünyaca ünlü Mövenpick gastronomisini İstanbul’a taşıyan Mövenpick Hotel Istanbul, düzenlediği yemek kurslarında mutfak tutkunlarını yepyeni lezzetler keşfetmeye çağırıyor.
Türkiye’nin ilk bayan Başaşçısı Lorraine Sinclair tarafından, 16 Nisan 2005, Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Paella ve Risotto konulu kursta İspanyolların ünlü lezzeti paella ve İtalyan risottolarının yapımı gösterilecek. Kursta, geleneksel İspanyol paellası, mantarlı ve parmesanlı risotto, deniz ürünlü, domatesli, sucuklu ve Hint usulü risotto ve çeşitli makarnalar hazırlanacak. Ayrıca yemeklere tat katan baharat ve bitkiler hakkında bilgiler verilecek.
15.00 -18.00 saatleri arasında düzenlenecek olan kurs, katılımcıların hazırladıkları yemeklerin tadılması ile sona erecek. Kurs bitiminde katılımcılara sertifikaları ile birlikte günün anısına özel olarak dizayn edilmiş önlük hediye edilecek. Ücretin 95 YTL olarak belirlendiği Paella ve Risotto konulu kursa katılmak isteyenler (0212 ) 319 29 29’dan Yiyecek-İçecek ofisini arayıp kayıt yaptırabilirler.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Yorumlar ve DerecelendirmelerHerhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...