Mövenpick Hotel`de Uzakdoğu Yemekleri Kursu

Tarihler: 04 Haziran 2005 Cumartesi ~ 04 Haziran 2005 Cumartesi 4 Haziran Cumartesi Saat 15:00-18:00

Yer: Mövenpick Hotel İstanbul

Ücret: 95 YTL

Nereden Alınır: Mövenpick Hotel İstanbul

Adres: Büyükdere Cad. 4. Levent 34330 İstanbul Levent İstanbul

Telefon: (0212) 319 29 29’dan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2005 ~ Haz 4, 2005
MÖVENPİCK HOTEL ISTANBUL’DA UZAKDOĞU YEMEKLERİ KURSU...
Mövenpick Hotel Istanbul, egzotik Uzakdoğu yemeklerinin yapımını öğrenmek isteyenler için 4 Haziran 2005, Cumartesi günü Uzakdoğu Yemekleri Kursu düzenliyor.

Çin asıllı Malezyalı Şef Adolf Tan Seong Pin ve Anthony Lim Tong Huat tarafından, 15.00 – 18.00 saatleri arasında uygulamalı olarak verilecek olan kursta yufkaya sarılı beş çeşit baharatlı tavuk ve lahana, tatlı ve ekşi soslu karides, köri soslu tavuk "Kapitan" ve yağda kızartılmış muz yapımı öğretilecek. Hazırlanan yemeklerin tadımından sonra katılımcılara, sertifikaları ile birlikte günün anısına özel olarak dizayn edilmiş önlük hediye edilecek.

Soslar ve baharatların mükemmel uyumu ile hazırlanan Uzakdoğu mutfağından geleneksel lezzetlerin yapımını öğrenmek, sevdiklerine farklı yemekler hazırlamak isteyenler (0212) 319 29 29’dan Yiyecek-İçecek ofisini arayıp kursa kayıt yaptırabilirler.
Kurs ücreti: 95 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT