Mövenpick Hotel İstanbul’da Çocuklar İçin 23 Nisan Çikolata Kursu

Mövenpick Hotel İstanbul’da Çocuklar İçin 23 Nisan Çikolata Kursu

Tarihler: 23 Nisan 2017 Pazar ~ 23 Nisan 2017 Pazar Saat 13:00 - 15:00

Yer: Mövenpick Hotel İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2017 ~ Nis 23, 2017

23 Nisan’da tüm minikler çikolata ustası oluyor.

Mövenpick Hotel Istanbul, dünyanın tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, 5 - 10 yaş arası çocuklar için çikolata yapımı kursu düzenliyor.

Başaşçı Giovanni Terracciano ve Pastane Şefi Feyzullah Aksoy tarafından, 23 Nisan 2017, Pazar günü 13.00-15.00 saatleri arasında uygulamalı olarak verilecek olan kursta beyaz, sütlü ve siyah çikolata yapımı, çikolata bar, Hindistan cevizli trüf çikolata, çikolata kaplı kuru meyveler, “cake pops” ve çikolata ile marshmallow süsleme öğretilecek. Hem kolay hem de eğlenceli olan bu kursta çocuklarınız, yaratıcılıklarını geliştirmekle kalmayıp çikolata yapımının sırlarını da keşfedecekler.

Kendi elleriyle hazırladıkları nefis çikolataların tadına baktıktan sonra minik katılımcılara, birer çikolata ustası olduklarına dair sertifikaları ve önlükleri hediye edilecek.

İtalyan usulü pizza, makarna, Mövenpick dondurması ve meyve suyu ikramının da yapılacağı etkinliğe katılım ücreti çocuklar için kişi başı KDV dahil 98 TL, yanlarındaki ebeveynleri için ise kişi başı KDV dahil 25 TL’dir. Çocukların lezzetli bir deneyim yaşayıp, eğlenceli bir gün geçirecekleri 23 Nisan çikolata kursuna kayıt yaptırmak için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT