Mövenpick Hotel Istanbul’da Ev Yapımı Makarna ve Sosları Kursu

Mövenpick Hotel Istanbul’da Ev Yapımı Makarna ve Sosları Kursu

Tarihler: 07 Nisan 2017 Cuma ~ 07 Nisan 2017 Cuma

Yer: Mövenpick Hotel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2017 ~ Nis 7, 2017

İtalyan şef Giovanni Terracciano ve Danilo Zanna ile makarna partisi…

Mövenpick Hotel Istanbul’un Napolili Başaşçısı Giovanni Terracciano ve Floransalı TV yıldızı misafir şef Danilo Zanna, İtalyan usulü taze makarnaların yapım sırlarını keşfetmek isteyenler için 7 Nisan 2017, Cuma günü 19.00 – 22.00 saatleri arasında ev yapımı makarna ve sosları kursu düzenliyor.

Kursta katılımcılara ilk olarak un, irmik ve yumurta sarısı ile taze makarna hamurunun hazırlanması öğretilecek, makarnalar kesilip, dolguları yapıldıktan sonra hep birlikte fesleğenli pesto soslu fettuccine makarna, tereyağı, ada çayı ve parmesan soslu, patates ile doldurulmuş ıspanaklı tortelli ve “puttanesca” soslu maltagliati makarna pişirilecek. Hazırlanan leziz makarnaların tadımından sonra tüm katılımcılara sertifikaları ile birlikte özel önlükleri hediye edilecek. Ayrıca şefler kursun sonunda katılımcılara çikolatalı volkano hazırlayıp, ikram edecek.

Taptaze makarnaları ve İtalya’nın klasik soslarını bir araya getiren ev yapımı makarna kursuna katılım kişi başı KDV dahil 150 TL'dir. Kendi elleriyle hazırladıkları enfes makarnalarla evde aile ve dostlarına makarna partisi düzenlemek isteyenler 0212 319 29 29’u arayıp kayıt yaptırabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT