Mövenpick Hotel Istanbul’da Sevgililer Günü Çikolataları Yapımı Kursu...

Tarihler: 01 Şubat 2010 Pazartesi ~ 14 Şubat 2010 Pazar

Yer: Mövenpick Hotel Istanbul

Ücret: 95 TL

Telefon: 0212 319 29 29

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2010 ~ Şub 14, 2010

Mövenpick Hotel Istanbul, sevdiklerine enfes çikolatalar hazırlayıp romantik bir sürpriz yapmak isteyenler için 13 Şubat 2010, Cumartesi günü çikolata yapımı kursu düzenliyor.

Mövenpick Hotel Istanbul’un Pastane Şefi Mahmut Çalışır tarafından 15.00 – 18.00 saatleri arasında uygulamalı olarak verilecek olan çikolata yapımı kursunda katılımcılara; çikolata eritme, saklama ve işleme ile ilgili teknik bilgilerin yanı sıra beyaz ve siyah kalıp çikolata yapımı, ganaj hazırlanışı, truffle çikolata yapımı, çikolata ile meyve ve fındık kaplama öğretilecek.

Kurs bitiminde yapılan lezzetli çikolataların tadımından sonra katılımcılara sertifikaları ile birlikte günün anısına özel olarak dizayn edilmiş önlük hediye edilecek. Görünümü ve tatlarıyla fark yaratan baştan çıkarıcı çikolataların yapımını öğrenmek, sevgililerine ya da eşlerine kendi yaptıkları çikolataları hediye etmek isteyenler 0212 319 29 29’u arayıp kayıt yaptırabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT