MSA - Kruvasan & Danish

Tarihler: 06 Şubat 2016 Cumartesi ~ 06 Şubat 2016 Cumartesi 06 Şubat 2016 10:00

Yer: Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)

Ücret: - 900.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa, Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50

Faks: 0212 290 35 55

Web: http://www.msa.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2016 ~ Şub 6, 2016
MSA'nın "Kruvasan & Danish" adlı workshop etkinliğinde kruvasan ve danish konusunda uzmanlaşacaksınız.

Siz de kruvasan ve danish konusunda uzmanlaşmak istiyorsanız, bu eğitim programı tam size göre...
Bu programda bu iki hamurun diğer hamurlardan ve birbirlerinden farkını öğrenecek, farklı dolgu malzemeleri kullanarak değişik formlarda Kruvasan ve Danish'ler hazırlayacaksınız. Bu konuda  detaylı teknik bilgi ve uygulama becerisine sahip olacak, öğreneceğiniz püf noktalarla kruvasan ve danish yapımında rakipsiz olacaksınız.

Kimler Katılabilir?
• Kruvasan ve danish yapımı konusunda uzmanlaşmak isteyen mutfak tutkunları
• Café, coffee shop gibi işletme sahipleri ve mutfak personelleri
• Kruvasan ve danish alanında tecrübe edinmek isteyen aşçılık öğrencileri ve mezunları

Program detayları:
• Eğitim süresince katılımcılar MSA’nın özel ‘Artisan Ekmek’ mutfağında, kendi özel istasyonlarında tek kişi olarak çalışacaktır.
• Tüm katılımcılara önlük seti ve reçeteleri içeren kitapçık verilecektir. 
• Eğitim süresince sabah ve öğle atıştırmalıkları, çay-kahve ve içecekler MSA'nın ikramı olacaktır. 
• Eğitimin sonunda MSA eğitmen şefinin imzaladığı özel sertifika verilecektir. 

* Program 2 gün sürmektedir.
* Derslerin telafisi yapılmaz. Ücret iadesi yoktur.

6-7 Şubat, 10.00-16.00

1. Gün
Kruvasan hamurunun hazırlanması ve turlanması
Badem kreması yapımı
Marzipan yapımı
Pastacı kreması yapımı
Danish hamuru hazırlanması

Bu dersin sonunda kruvasan hamurunun danish hamuru ile farkını kruvasanın nasıl hazırlandığını, yapım tekniklerini ve iç dolgularının yapılışını tüm incelikleriyle öğreneceksiniz. 

6 Şubat Cumartesi, 10.00-16.00

2. Gün
Danish hamurunun işlenmesi (kafes, örgü, rüzgârgülü ve kayık şekil işlemeleri)
Elma püresi yapımı
Kruvasan hamurunun işlenmesi, mayalanması ve pişirilmesi

- Pain au chocolat yapımı
- Sultana roll yapımı
- Cronut yapımı

Bu dersin sonunda kruvasan ve danish hamurlarının hangi şekil ve tekniklerle işlendiklerini, en doğru nasıl şekillendirebileceğinizi ve çeşitlerini püf noktalarıyla birlikte öğreneceksiniz. 

7 Şubat Pazar, 10.00-16.00

- Biletler tek kişiliktir.- 17 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 17 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce satın alan ve katılımcı ad-soyad bilgilerini biletix@msa.com.tradresine gönderebilirsiniz.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT