MSA-Sadece Çikolata

Tarihler: 11 Ekim 2017 Çarşamba ~ 11 Ekim 2017 Çarşamba 11 Ekim 2017 10:00

Yer: Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)

Ücret: - 1050.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa, Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50

Faks: 0212 290 35 55

Web: http://www.msa.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2017 ~ Eki 11, 2017
Mutfak Sanatları Akademisi, çikolata tutkunlarını "Sadece Çikolata" workshop'una davet ediyor.

"Zengin aroması ve karşı konulmaz lezzeti sebebiyle çikolata her zaman listemizin 1. sırasında olmuştur. Biz de bu enfes lezzeti 5 hafta boyunca odağımıza alıyor, tarihçesinden başlayarak kakao çekirdeğinin yapısından, temel işleme tekniklerine kadar çikolata ile birlikte çalışabileceğiniz nefis reçeteler hazırlıyoruz. Özellikle kurabiye, kek ve pastalarda severek kullandığımız bu lezzetin tüm inceliklerini öğrenmek isterseniz sizi “Sadece Çikolata” programına bekliyoruz."

1. Kurabiyeler
Çikolatalı çatlak kurabiye
Fıstıklı amadeus kurabiye
Çikolata temperleme teknikleri

Bu dersin sonunda Çikolatanın tarihçesi, çekirdekten başlayıp işlenebilir çikolata formuna gelebilmesi, farklı çeşitleri, kakao-yağ oranları, bitter, sütlü ve beyaz çikolatanın içerikleri ile ayrıca iyi bir kurabiye hamurunun nasıl yapılması gerektiği ve kurabiye hamurlarında çikolatayı nasıl kullanabileceğinizi öğreneceksiniz.

11 Ekim Çarşamba, 10.00-14.00

2. Kekler
Çikolatalı brownie
Çikolatalı cupcake
Çikolatalı frosting

Renklendirilmiş beyaz çikolatalı sosu ile kekpop
Bu dersin sonunda çikolata renklendirme ve frosting yapım tekniğini öğreneceksiniz.  Ayrıca çikolatanın keklere verdiği doku hakkında da bilgi sahibi olacaksınız.

18 Ekim Çarşamba, 10.00-14.00

3. Çikolatalar
Rochers
Blueberry pralin
Tarçınlı truffle

Bu dersin sonunda ganajdan trüf yapılması, kaplama ve dolgu tekniğini öğreneceksiniz.

25 Ekim Çarşamba, 10.00-14.00

4. Mousse
Mousse au chocolat
Bavarian cream
Kakaolu dacquoise

Bu derste çikolata ile kremanın uyumunu ve farklı malzeme ve tekniklerle nasıl işlenmesi ve zenginleştirilmesi gerektiğini öğreneceksiniz.

1 Kasım Çarşamba, 10.00-14.00

5. Çikolatalı pasta yapımı
Çikolatalı pandispanya yapımı
Çikolatalı pastacı kreması
Şurup yapımı
Çikolatalı sıvama kreması

Pandispanya yapım tekniği, pastacı kreması ve butter cream yapılırken dikkat edilmesi gereken noktaları en ince ayrıntılarıyla görerek, bu dersin sonunda pasta yapımı ile ilgili tüm aşamaları detaylıca öğrenmiş olacaksınız.

8 Kasım Çarşamba, 10.00-14.00

Kimler katılabilir?
Çikolata merakını ve sevgisini bir ileri seviyeye taşımak, çikolata içerikli pastacılık hünerlerini hem teorik hem de pratik olarak geliştirmek isteyenler katılabilir.

- Biletler tek kişiliktir.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- İstasyonlarda tek çalışılmaktadır.- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce satın alan ve katılımcı ad-soyad bilgilerini biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT