Hamur işinden, deniz mahsulüne yemek pişirmenin inceliklerini öğrenmek için siz de Kitchen Creates mutfağındaki yerinizi ayırtın.
"Kitchen Creates mutfağında yemeğe dair tüm detayları anlatıyoruz! 4 hafta boyunca KC’de toplanıp hamur işinden, deniz mahsulüne yemek pişirmenin inceliklerini öğreteceğiz. Sizin de en büyük hobiniz mutfak ise bu atölyeyi kaçırmamalısınız."
Temel Mutfak - Temel Kesim Teknikleri ve Pişirme Teknikleri 1. Sebze – Sebzenin kesim şekillleri ve ratatouille yapımı 2. Yumurta – Pişirme Teknikleri ve Fransız omelet yapımı 3. Süt ürünleri – Genel tüketim bilgileri ve panna cotta yapımı
Etler 1. Dana - Bölümleri ve pişirme yöntemleri ve Dana antrikot yapımı 2. Kuzu - Pişirme teknikleri ve kuzu ıncık yapımı 3. Tavuk – Karkas parçalama ve cordon bleu yapımı
Deniz Mahsülleri 1. Levrek – Açma ve ceviche yapımı 2.Dil Balığı - Temizleme ve fırında Sarma 3.Karides ve Kalamar – Temizleme ve deniz mahsüllü risotto yapımı
Hamur İşleri 1. Ekmek ve Pizza – Hamur yapımı ve pişirme 2. Taze Makarna - Kıyma dolgulu ravioli 3. Pastacılık – Temel pastacılık bilgisi ve naked cake yapımı ve susleme 1.Hafta: 13 Ağustos 2016 19:00 - 22:00 2.Hafta: 20 Ağustos 2016 19:00 - 22:00 3.Hafta: 27 Ağustos 2016 19:00 - 22:00 4.Hafta: 9 Eylül 2016 19:00 - 22:00
*Kapasite 8 kişiliktir.
- 1.Hafta: 13 Ağustos 2016 19:00 - 22:00 2.Hafta: 20 Ağustos 2016 19:00 - 22:00 3.Hafta: 27 Ağustos 2016 19:00 - 22:00 4.Hafta: 9 Eylül 2016 19:00 - 22:00- Kapasite 8 kişiliktir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.