Mutluluk Farkı Workshop

Tarihler: 11 Kasım 2017 Cumartesi ~ 11 Kasım 2017 Cumartesi 11 Kasım 2017 10:30

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: - 250.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2017 ~ Kas 11, 2017
"Mutluluk Farkı Workshop - Olumlu Duygu Yaratımı" etkinliği Joint Idea Kanyon'da gerçekleşecek.

Mutlu olmanın insan hayatına sayısız katkısı olduğu bilimsel araştırmalarla kanıtlandı. Mutlu insanlar daha sağlıklı; hastalık ve yaşlanmaya karşı daha dirençli, daha sosyal, iş hayatlarında daha başarılı & üretken, daha yardımsever, minnettar ve maddi olarak daha iyi durumdalar. Mutluluk başarılı, üretken, sosyal ve sağlıklı olmak için bir ön koşul. Mutluluk Farkı Eğitimi ile bireylerin mutluluk konusunda bilinçlenmeleri, bilimsel olarak işe yararlığı kanıtlanmış pratikleri hayatlarına katmaları ve mutluluğun getirdiği avantajlardan faydalanmaları amaçlanır.

Eğitim bilimsel mutluluk teorisi ve pratiklerinin yanı sıra, koçluk çalışmaları, meditasyon & mindfulness & farkındalık çalışmaları, oyunlar ve deneyim çalışmaları içerir. 4-5 Saatlik 4 modülden oluşur.

Modül I: Pozitifliği Önceliklendirme - Olumlu Duygu Yaratımı

Süre: 4 saat

Pozitifliği Önceliklendirme; anlam (hayat amacı), iyimserlik (düşünme biçimi), beceri (ustalık), elastikiyet (değişime ayak uydurma), öz-kabul, olumlu ilişkiler ve fiziksel sağlık gibi kişisel kaynaklarında gelişme yaratır.*

Temel Konular:
Hedonik & Eudaimonic Mutluluk
Hedonik Döngü Farkındalığı
Para & Mutluluk İlişkisi
Bilimsel Mutluluk Tanımları
Duygu Farkındalığı (Olumlu & Olumsuz Duygular) Olumluluk Oranı (Positivity Ratio) 

Olumsuz Duygularla Başa Çıkma Yöntemleri Olumlu Duygu Yaratımı Yöntemleri
Kişiye Özel Pozitifliği Önceliklendirme Programı Kişiye Özel Olumlu Duygu Portfolyosu 

* Barbara Fredrickson’ın American Psychologist dergisinde çıkan ve bilimsel araştırmaların sonuçlarına dayanan yazısına göre pozitifliği önceliklendirmenin insan hayatına yaptığı katkılar. (Fredrickson et al., 2008; Kok et al., 2013) 

H.U.B. Coaching & Consulting
H.U.B. (Happy United Beings) Coaching & Consulting, birliğin farkında olan, potansiyelini gerçekleştirmek için çabadan kaçınmayan, mutluluğun gerçek anlamını bilen ve tüm bunların getirilerinden faydalananların yaşadığı bir dünyaya katkıda bulunma amacı ile kurulmuştur.

“Bir”lik ve “Mutluluk” kavramlarının yalnızca bir arada olduklarında açığa çıkabilecekleri bilinci temelinde; birey ve kurumların potansiyellerine ulaşmaları için gerekli araçları, koçluk, danışmanlık ve eğitimler aracılığıyla sunmaktadır.

- Etkinlik minimum 10 kişi ile gerçekleştirilecektir.- Joint Idea Kanyon’a sinema katından asansörle "R" katına çıkarak ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT