Müzik Atölyelerinde Yeni Fiyatlandırma

Tarihler: 15 Ocak 2010 Cuma ~ 31 Ocak 2010 Pazar

Yer: Eylül Atölye

Ücret: 300 TL

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2010 ~ Oca 31, 2010
Nilüfer Verdi - Piyano AtölyesiTürkiye`nin ilk kadın caz piyanisti olan Nilüfer Verdi müzik eğitimini lise yıllarından sonra New York, New School`da Jack Reilly, ardından Boston`da Berklee College of Musicte Ray Santisi, Bob Winter, Billy Pierce gibi önemli hocalardan aldığı piyano, armoni , düzenleme ve kompozisyon dersleri ile sürdürdü.

Mânâ isimli ilk albümü 1997`de yayınlandı. Nilüfer Verdi ile birlikte albümde Ariel Hoenîg(davul), John Ormond(bas) ve Neşet Ruacan(gitar) yer aldı. Akustik olarak kaydedilmiş tamamı enstrümantal dokuz parçadan oluşan bu albümdeki yedi eser Nilüfer Verdi imzalı.

Cem Topdemir - Gitar Atölyesi1986-1992: Boğaziçi Üniversitesi, Sosyoloji Bölümü 1993-1997: New York, Mannes College of Music / New School for Jazz & Contemporary Music okullarında jazz eğitimi (ana enstrümanı gitar) 1995-2004: New York City ve çevresinde çeşitli müzisyenler ve gruplarla sayısız performans (konser, workshop, festival ve çeşitli müzikal etkinlikler) 2000-2008: New York ve İstanbul’da özel gitar ve müzik teorisi dersleri New York’ta katıldığı etkinlikler ve çalıştığı mekânlardan bazıları: Madison Square Garden, Lincoln Center, Museum of Modern Art, New School University, Aaron Copland School of Music, the Knitting Factory, South Street Seaport, Central Park, the United Nations Children’s Congress…

Raci Pişmişoğlu - Bas ve Ensemble Atölyesi`İzmir Jazz 5` grubunu kurdu. Acid Trippin ve Trio Freekey gruplarında Ali Perret ile çalıştı. Ayrıca öğrencileriyle ensemble dersinin konserlerini yaptı. Şu an o gruptaki öğrencileri Türkiye’nin en ünlü müzisyenleri arasındadır; hem caz çalmaktadırlar hem de yurt içi ve yurt dışında caz festivallerinde yer almakta ve Türkiye’nin ünlü sanatçılarına eşlik etmektedirler. Raci Pişmişoğlu, Zerrin Özer’in son albümü olan ve Zerrin Özel ismiyle çıkan rock albümünün müzik direktörlüğünü de yaptı. Amerika’ya, Kanada’ya, bütün Avrupa’dan Sibirya ve Moskova’ya kadar giderek birçok festival ve etkinliklere katıldı, workshoplar yaptı.

Dünyanın en iyi saksafoncularından biri olarak kabul edilen Ricky Ford ile stüdyo çalışmaları yapan sanatçı, “Istanbul Collective” isimli Big Band ve “Ricky Ford Triosu”nda çalıştı.Gitarist Donavon Mixon ile duo ve quartet olarak çaldı. Dünya’da ve Türkiye’de birçok jazz ve world müzik festivaline katıldı.

Canan Özden Duran - Caz Vokal ve Repertuar Atölyesi1995 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi müzik öğretmenliği bölümüne girdi. 1998 yılında buradan ayrılarak istanbul üniversitesi Devlet Konservatuvarı opera şan bölümüne birincilikle kabuledildi. Şan eğitimini devlet opera ve balesi sanatçılarından Remziye Alper ve yardımcı doçent Şebnem Ünaldan, sahne derslerini Atilla Manizada, Mehmet Birkey ve Murat Göksu`dan alan Canan Duran, 2004 yılında başarıyla mezun oldu.

Ayrıca İstanbul Operası sanatçılarından Otilya İpek, İzmir Operası sanatçılarından Birgülsu Ariçle özel olarak çalıştı. 2001-2004 yılları arasında Cemal Reşit Rey operası ve korosunda oyunlarda ve konserlerde görev aldı ve bir çok resital verdi. Canan Duran daha sonra 2006-2007`de, Rand Esen ve Sibel Köse`nin caz vokal atölye çalışmalarına katıldı. 2009 Polonya Voicingers Uluslararası caz vokal yarışmasında Türkiye`yi başarıyla temsiletti. Halen Nardis Jazz Club, Jazz Cafe, İş Sanat gibi mekanlarda konserler vermeye devam eden sanatçı aynı zamanda özel olarak şan ve caz vokal dersleri vermektedir.

Serhan Erkol - Saksafon Atölyesİstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik bölümü caz saksofon bölümü açıldığında, İstanbul`a yerleşmeye karar verdi ve burslu öğrenci olarak bu okula kabul edildi. Bilgi Üniversitesi`nde, Ricky Ford, Lawrence “Butch” Morris, Donovan Mixon, Aydin Esen, Can Kozlu ve Ali Perret ile çalışma şansı buldu. Ricky Ford Orkestra, Donavan Mixon Quartet, Teneffüs ve birçok başka grup ile Türkiye ve Avrupa`da çesitli kulüpler ve festivallerde yer aldı.

Bilgi Üniversitesi`nden mezun olduktan sonra Fullbright bursu ile New England Conservatory Contemporary Improvisation Master programına kabul edildi. Bu okulda Ran Blake, George Garzone, Peter Row, Jerry Bergonzi, Allen Chase, Joe Morris ve Anthony Coleman ile çalışma fırsatı buldu. Halen çalışmalarına İstanbul’da devam etmektedir.

Özel Derslerde Yeni Fiyatlandırma: Haftalık bir saatlik özel ders aylık 300TL
Ritim Atölyesi, haftada bir saat en az 4 kişilik gruplar halinde aylık 175TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT