Müzik Atölyesi (6 - 8 Yaş)

Tarihler: 02 Aralık 2017 Cumartesi ~ 02 Aralık 2017 Cumartesi 02 Aralık 2017 11:00

Yer: Açık Diyalog İstanbul

Ücret: - 425.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 2, 2017 ~ Ara 2, 2017

Müzik Atölyesi Açık Diyalog İstanbul'da...

Bireysel veya toplu halde şarkı söyleyerek, enstrüman çalarak, dans ederek ya da sadece müzik dinleyerek gerçekleştirilecek etkinlikler çocukların sanatsal anlamda kazanacakları estetik beğeninin yanında bir yandan kendilerini ifade edişlerini güçlendirir. Bu çalışmalarla kazanacakları konsantrasyon becerileri bedensel, ruhsal ve zihinsel etkinliklerini de olumlu yönde etkileyecek ve diğer alanlarda da başarılarını arttırmaya yardımcı olacaktır.

Çocukların kendilerini ifade edebilecekleri müziksel etkinlikler içinde grupla çalışmaları sosyalleşmelerinde önemli bir yere sahiptir. Bu anlamda grupla beraber söyleme, sesini kullanma ve denetlemeye çalışma ve uyum becerisi, ritm ve melodi duygusunun gelişmesine katkıda bulunacaktır.

Atölye kaydınızı yaptırdıktan sonra teyit için Açık Diyalog İstanbul ile iletişime geçmeniz önemle rica olunur.

Müzik atölyesine katılan çocuklar;

•Müzik dinleme ve video izleme etkinliği ile desteklenen, müzik türlerini, çalgıları tanıma ve farklı kültürlerin müziklerini öğrenmeye yönelik çalışmalarla görsel ve duysal algılarını geliştirir ve dinledikleri müziği tanıyabilme yetisi kazanırlar.

•İnsan sesinin ve beden müziğinin farklı şekillerde nasıl kullanıldığına dair örnekleri deneyimlerler ve bunları performansa dönüştürme çalışmalarıyla kendilerini ifade ederken yaratıcı süreçleri zenginleşir.

•Süreç içinde grubun motivasyonu doğrultusunda gerçekleştirilebilecek müzik performansları yetenek ve özgüvenlerinin gelişmesine katkıda bulunur.

•Zaman zaman konuk olarak katılacak müzisyenlerin çalgılarını tanımaya yönelik çalışmalar yapılarak müzik algıları geliştirilir.

•Tiyatro ve dans gibi farklı disiplinlerden konukların katılmasıyla yapılabilecek ortak çalışmalarla müzik ve diğer sanatların nasıl bir arada performansa dönüştüklerine dair estetik algıları geliştirir.


Süre: 4 hafta
Saat: 60 dk
Kontenjan: Minimum 4, Maksimum 8
Yaş Grubu: 6 - 8
Tarihler ve saatler: 2 Aralık – 9 Aralık – 16 Aralık – 23 Aralık Cumartesi 2017, 11:00 – 12:00

- Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi için 0212 939 76 62 - 0212 939 78 89 ve ya 0532 316 98 07 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT