Müzik Masal İçinde

Müzik Masal İçinde

Tarihler: 27 Kasım 2016 Pazar ~ 27 Kasım 2016 Pazar 13:00 - 14:00

Yer: Çocuk Atölyesi

Ücret: 60 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Cihangir Mah. Oba Sok. Oba Apt. 2/A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0530 104 15 99 - 0533 477 59 51

Web: http://www.cocukatolyesi.net/

E Posta: atolye@cocukatolyesi.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2016 ~ Kas 27, 2016

Kulaklarımızda Müzik Dilimizde Masallar MÜZİK MASAL İÇİNDE ATÖLYESİ

Sanal iletişimin hayatımıza nüfuz ettiği şu dönemde masallar bizim duygularımızı, hayal gücümüzü yani insana dair herşeyi hatırlatır. Aklımıza ve kalbimize dokunan her şey sanattan geçiyor. Bir masalın, müziğin, şiirin, yazının, eserin insanda bıraktığı etkiyi kim göz ardı edebilir ki...

Çocuk Atölyesi olarak “Müzik Masal İçinde” adlı çok özel etkinliği çocukların beğenisine sunuyor. Masallarla müziği buluşturan duyulara, duygulara hitap eden bir etkinlik olarak düzenlenen çalışmayı çocuklarımız dinlerken öğrenecekler, heyecanlanacaklar, duygulanacaklar ve masal dünyasının içine girecekler. Hem sanatcılar hem de çocuklar çok eğlenecek, kulaklarımız masalların şarkılarını duyunca keyiflenecek. Büyük küçük demeksizin masalları sevenleri bekliyoruz.

Atölye Ücreti : 60 TL
Atölye Tarihi/Saati : 27 Kasım Pazar 13:00 -14:00
Yaş Grubu : 5-10 yaş
Atölye Süresi : 1 Saat
Katılımcı Sayısı : 3 - 20
Masal Anlatıcısı : Emel Aslanbaş
Müzik : Genco Genç
Müzik : Berrin Çopur

Eğitmenler Hakkında :
Genco Genç\1982 Antalya doğumlu Genç, ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra Abant İzzet Baysal Üniversitesi Müzik Bölümünden mezun oldu. Daha sonra Amerika’da lisans eğitimi tamamladı ve yurda döndü. Hâlâ bir devlet okulunda müzik öğretmeni olarak devam eden Genco Genç, söz, beste ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Berrin Çopur\ 1977 İskenderun doğumlu Çopur, ilk ve orta öğreniminden sonra Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Daha sonra Atilla Atalay’dan caz armoni dersleri aldı. Şan derslerinde sonra MEB “2016 Eğitimde İyi Örnekler Sertifikası", ardından da Seiba "Biyografik Hikâye Anlatımı" Sertifikası aldı. Söz ve beste çalışmalarının yanında ve 23 Nisan tarihinde “Pırlangıç” adlı müzik albümünü çıkardı, konserler verdi. Halen Bebek Tevfik Fikret İlköğretim Okulu’nda görevine devam ediyor. Berrin Çopur evli ve bir çocuk annesi.

Atölyelere katılım için ön kayıt gerekmektedir. Yeterli ön kayıt olmaması durumunda açılmaz.

Ön kayıt ve bilgi için; e: atolye@cocukatolyesi.net veya 0533 477 59 51 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.

ÇOCUK ATÖLYESİ

Cihangir’de çocuklara özel tasarlanmış atölyesinde 2014 yılından beri 4-16 yaş grubundaki çocuklara resim, plastik sanatlar, tiyatro, dans, edebiyat gibi temel sanat dallarına ilişkin sanatçı eğitmenler önderliğinde yaratıcı atölye çalışmaları düzenlemektedir. Çocuk Atölyesi’nin temel amacı; çocuklara sanatın getirdiği duyarlılık ve kendini ifade etme özgürlüğü fırsatını sunmak, çocukların küçük yaşta sanat sevgisi kazanması ve sanatsever bireyler olmasına katkı sağlamaktır.

www.cocukatolyesi.net

Oba Sokak Oba Apt 2A Cihangir İstanbul t: 0530 104 15 99
atolye@cocukatolyesi.net

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT