Neuro-Linguistic English

Tarihler: 29 Haziran 2005 Çarşamba ~ 29 Haziran 2005 Çarşamba Tanıtım Toplantısı 29 Haziran 2005

Yer: Yeditepe Üniversitesi Acıbadem İSTEK Vakfı tesisleri

Ücret: 1 kur 1,026.YTL, 2 kur 1,782 YTL, 3 kur 2,538.-YTL, 4 kur 3,186.-YTL

Nereden Alınır: www.nlpdegisim.com

Adres: Acıbadem-Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 216 327 88 44-216 337 82 90

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 29, 2005 ~ Haz 29, 2005
Neuro-Linguistic English ile 2,5 ayda İngilizce öğrenin

Türk insanına özel geliştirilen yöntemle 2,5 ay içerisinde İngilizce öğrenmek mümkün.
Tüm dünyada büyük bir hızla yaygınlaşan NLP (Neuro Linguistic Programming) tekniklerinden dil öğreniminde de yararlanmak mümkün. NLP Değişim Kurucu Başkanı Tamer Dövücü tarafından geliştirilen ve bugün yalnızca Yeditepe Üniversitesi Acıbadem İSTEK Vakfı tesislerinde uygulanan yöntem sayesinde 2,5 ay içerisinde İngilizce öğrenilebiliyor. Üstelik bu kadar kısa süre içerisinde 3.000 kelime öğrenmek ve upper-intermediate İngilizce seviyesine ulaşmak mümkün. NE (Neuro Linguistic English) adı verilen yöntemin en önemli özelliklerinden biri, farklı dillere de uygulanabilir oluşu.

Neuro Linguistic English’in başarısı, bireylerin yabacı dil öğrenme konusundaki engellerinin NLP teknikleriyle ortadan kaldırılarak, öğrenmeye açık hale gelmelerinin sağlanmasında yatıyor. Bu yöntemle önce İngilizce’nin nasıl öğrenileceği kişiye özel öğrenme biçimleriyle aktarılıyor, ardından da İngilizce gramer yapısı hem kolay hem de kalıcı şekilde öğretiliyor. Bireylerin yabancı dil öğrenimi sırasında farklı derecelerde geliştirdiği konuşma, dinleme, okuma ve yazma becerileri ayrı ayrı ele alınarak eğitim sırasında kullanılan teknikler sayesinde İngilizce’nin kalıcı şekilde öğrenilmesi sağlanıyor.

Neuro Linguistic English yöntemini geliştiren ve uygulamaya koyan NLP Değişim Kurucu Başkanı Tamer Dövücü, sistemle ilgili olarak şu bilgileri verdi: “NLP yöntemiyle son derece başarılı İngilizce eğitimi verilebileceğine inandığımız için, yaklaşık 3,5 yıl kadar önce bu anlamda ciddi bir araştırmaya giriştik. İyi İngilizce öğretmenlerinin ve öğrencilerin nasıl başarılı olduklarını 2 yıldan fazla bir süre boyunca inceledik. Bu çalışmalarımız neticesinde 1.000’den fazla temel öğrenme stratejisi saptadık ve bunları kendi aralarında toplam 6 ana küme halinde grupladık. Bu çalışmamıza paralel olarak Türk insanının dil öğrenme sistematiğini de ayrıntılı olarak inceledik. Böylece kendi insanımıza en uygun dil öğrenme yöntemini saptama imkanımız oldu. 6 ana küme arasında özellikle konuşma ve kelime öğrenme gruplarına ağırlık verdik, çünkü Türk insanının dil öğrenirken en çok bu alanlarda sıkıntı çektiğini saptamıştık. Neticede, NLP’nin etkili tekniklerinden yararlanarak Türk insanının en kolay şekilde İngilizce öğrenmesini sağlayan bir yöntem geliştirmiş olduk. Uyguladığımız Neuro Linguistic English yöntemiyle yalnızca 2,5 ay içerisinde 3.000 kelime öğrenip, upper-intermediate İngilizce seviyesine ulaşmak mümkün olabiliyor.”

2,5 aylık bir süre boyunca Neuro Linguistic English yöntemiyle İngilizce öğrenenler, diledikleri bir konuda hazırlıksız olrak 5 dakika ingilizce konuşabiliyor ya da yazılı anlatım yapabilecek bir seviyeye geliyorlar. Neuro Linguistic English sistemiyle İngilizce eğitimi yalnızca Yeditepe Üniversitesi Acıbadem İSTEK Vakfı tesislerinde açılan sınıflarda veriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT