Ocak Ayı Boyunca Çocuklara Özel Etkinlikler Düzenleniyor...

Ocak Ayı Boyunca Çocuklara Özel Etkinlikler Düzenleniyor...

Tarihler: 12 Ocak 2017 Perşembe ~ 31 Ocak 2017 Salı

Yer: Dalyan Club

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 12, 2017 ~ Oca 31, 2017

Anadolu Yakası'nda, ailece uzun zamanlar geçirebileceğiniz mekanların başında gelen Dalyan Club çocuklarınızın kaliteli vakit geçirmesi için birbirinden eğlenceli ve farklı etkinlikler düzenliyor. Siz Dalyan Club'te keyifli bir gün geçirirken çocuğunuzda Kids Club'ta uzman eğitmenler eşliğinde etkinliklerin tadını çıkarsın.

Ocak ayı boyunca her hafta cumartesi günleri gerçekleştirilecek etkinliklerde 14 Ocak Cumartesi günü Tabaktan Balık Yapımı, 21 Ocak Cumartesi günü Maske Yapımı, 28 Ocak Cumartesi günü Mukavvadan Tabak Altı etkinliği gerçekleştirilecek. Saat 12.00-17.00 arası yapılacak aktiviteler Dalyan Club üyelerine özel...

İçerisinde restoran, cafe, tenis kortları, çocuğunuz için kış okulu, kids club, bahçede çocuk oyun alanları, DC pilates stüdyosu gibi tüm gün ailenizle birlikte rahatça zaman geçirebileceğiniz bir yaşam alanı kuran Dalyan Club, kışın tadını doyasıya yaşamanızı sağlayacak.

Rezervasyon ve ayrıntılı bilgi için 0 216 348 58 41 veya 0 532 312 41 30 numaralı telefonu arayabilir ya da www.dalyanclub.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT